Όλες οι λεπτομέρειες από το γάμο της Ντίαζ

07.01.2015
Ναι, η αμετανόητη εργένισσα παντρεύτηκε!

Η Κάμερον Ντιαζ (Cameron Diaz) αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της Μπέντζι Μάντεν (Benji Madden), το βράδυ της Δευτέρας. Κι ενώ οι φήμες έκαναν λόγο για γάμο την Άνοιξη, το ζευγάρι κάτω από πλήρη μυστικότητα οργάνωσε το γάμο λίγο νωρίτερα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Οι δυό τους, θέλησαν να κρατήσουν το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι ως εκ τούτου στο μυστήριο τελέσθη σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, η 42χρονη μίλησε με λόγια τρυφερά για τον σύζυγό της μπροστά σε όλους αποκαλώντας τους "τον έναν και μοναδικό" μπροστά σε φίλους και οικογένεια.

"Περίμενα γιατί δεν ήθελα να συμβιβαστώ" είπε η ξανθιά καλλονή χαμογελώντας πλατιά για να προσθέσει πως πήρε τον καλύτερο και τον πιο ξεχωριστό.

"Τώρα πήρα τον καλύτερο άνδρα. Τον δικό μου ξεχωριστό άνθρωπο. Είναι δικός μου" φέρεται να δήλωσε.

Η σταρ άρχισε να βγαίνει με τον 35χρονο Μπέντζι Μάντεν στις αρχές του περασμένου χρόνου ενώ το ζευγάρι ποτέ δεν επιβεβαίωσε επίσημα τη σχέση του. Ωστόσο, η είδηση του γάμου δεν μπορούσε να μείνει μυστική.

Αλλά και ο Μπέντζι, μίλησε για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

"Το μόνο που ζήτησα ήταν να έχω τον πρώτο λόγο για δύο πράγματα, τη μουσική και την τούρτα" είπε χαριτολογώντας.

Το μυστήριο αλλά και η δεξίωση έγιναν κάτω από μία τεράστια λευκή τέντα που είχε στηθεί στον κήπο ενώ στη διακόσμηση πρωταγωνιστούσε το λευκό χρώμα. Λευκά λουλούδια και κεριά έδιναν νότες ρομαντισμού.

Τις βέρες έφερε ο 5χρονος ανιψιός του Μπέντζι, ο μικρός Σπάρρου ενώ η Νικόλ Ρίτσι, σύζυγος του δίδυμου αδελφού του γαμπρού, Τζόελ στάθηκε ως παράνυφος στο πλευρό της Κάμερον, μαζί με την άγγελο του Τσάλρι Ντριου Μπάριμορ (Drew Barrymore).

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισαν η Ρισ Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon), Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), Τόνι Κόλετ (Toni Collette), Τζαντ Απατοου (Judd Apatow), Λέσλι Μαν (Leslie Mann), Λιόνελ Ρίτσι (Lionel Richie) και Ράιαν Άνταμς (Ryan Adams).

Η βραδιά μάλιστα δεν κύλησε δίχως απρόοπτα. Πριν από την είσοδο της νύφης στο χώρο της δεξίωσης τα φώτα άρχισαν να τρεμοπαίζουν για να σβήσουν εντελώς όταν αυτή κατέφθασε με τη νύφη να αρχίζει τα... γαλλικά ενώ η ίδια χρειάστηκε να αλλάξει φόρεμα για τη δεξίωση.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie), η οποία είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδελφό του Μπέντζι, Τζόελ (Joel).

Δ.Γ.