Όλη η αλήθεια για το Sex Tape της Κατερίνας Στικούδη

22.12.2014
Όλη την αλήθεια για το sex tape αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στην εκπομπή JoinUs στο ΣΚΑΙ. Η σέξι ελληνίδα τραγουδίστρια είπε πως αυτό που γύρισε δεν ήταν ακριβώς sex tape, αλλά μία ερασιτεχνική λήψη από το κινητό που μάλιστα την έσβησε αμέσως!

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως, «η αλήθεια είναι ότι έκανα σχολή, γιατί μετά από εμένα ακολούθησαν κι άλλοι. Υπήρξαν πέντε έξι που το είπαν μετά. Έγινε της μόδας. Τρομακτικό...Ήταν κάτι που έγινε πάνω σ’ ένα παιχνίδι που κάνει ο Θέμης. Ήμουν αρκετά ειλικρινής σε εκείνο το παιχνίδι, κέρδισα δηλαδή, ήταν κάτι το οποίο το έχει κάνει περίπου το 90 τοις εκατό του πληθυσμού για να μην πω και παραπάνω και δε θέλω να μιλάμε για κάτι που δεν υπάρχει… Δεν είναι sex tape, το sex tape παραπέμπει και λίγο σε κάτι πιο επαγγελματικό, τραβάς ένα βίντεο με το κινητό σου και το σβήνεις… Σαφώς και το σβήνεις. Μια φορά, πιο παλιά, πιο μικρή. Όλοι το έχουμε κάνει… Δεν είναι να μένει τίποτα τέτοιο».

Σας θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη είχε βρεθεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού «Sinner or Saint» είχε απαντήσει θετικά στην ερώτησh αν έχει κάνει sex!

Παράλληλα, η Στικούδη δεν δίστασε να παραδεχθεί πως της αρέσει τρομερά να είναι σέξι και να προκαλεί, πάντα στο πλαίσιο της μουσικής και της δουλειάς της. Δεν έχει μετανιώσει καθόλου για τις σέξι φωτογραφήσεις της, γιατί πολύ απλά μπαίνει σ ΄ένα ρόλο και τον… επιτελεί και γι΄αυτό πιστεύει πως όλη αυτή η παραφιλολογία γύρω από την έννοια προκλητικό πρέπει να σταματήσει και να απενοχοποιηθεί.