Παπαρίζου: Μιλά ανοιχτά για τη διαμάχη με Μαυρίδη

16.10.2014
Μετά από πολύ καιρό η Έλενα Παπαρίζου δίνει την πρώτη της συνέντευξη και μιλά ανοιχτά για τους επικριτές της, τη σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη που έχει τα τελευταία χρόνια με τον Τόνι Μαυρίδη.

Μάλιστα, για την κόντρα που έχει με τον επί χρόνια πρώην σύντροφό της, η Παπαρίζου εξηγεί: «Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς όχι, δεν έχει τελειώσει η διαμάχη μας, δεν υπάρχει συνεννόηση, γι αυτό δεν έχει βρεθεί και λύση. Είναι ένα θέμα που αφορά πια μόνο τους δυο μας και το νόμο».

Για τη μεγάλη της απουσία στη Σουηδία και τις φήμες ότι εγκατέλειψε την Ελλάδα, η τραγουδίστρια απαντά: «Ήταν συνειδητή επιλογή να λείψω για αρκετό διάστημα στην Σουηδία όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος μου "One life" για να κάνω συναυλίες. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν εγκατέλειψα την Ελλάδα. Η βάση μου, το σπίτι μου είναι εδώ».

Για τις αρνητικές κριτικές, που είχε δεχτεί, και πως τις αντιμετώπισε, λέει: «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς, δεν ασχολούμαι. Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους και να στενοχωρηθώ».


Τέλος, για την προσωπική της ζωή και το γάμο (που δεν έγινε) με τον Καψάλη δήλωσε: «Με τον Ανδρέα ταξιδεύουμε πολύ και οι δυο το τελευταίο διάστημα. Νομίζω ότι θα μας προκύψουν όλα γρήγορα, θα αποφασίσουμε ξαφνικά πως θα γίνει ο γάμος μας»

Πηγή – συνέντευξη: περιοδικό ΕΓΩ