Ο Ρίκι Μάρτιν σχολιάζει τη ... στύση του!

10.10.2014
«Η παιδεία είναι σαν τη στύση, αν την έχεις φαίνεται»... εντάξει, ο Ρίκι Μάρτιν θεωρεί ότι έχει και τα δύο... και μας κόλασε!

Ο σταρ από το Πουέρτο Ρίκο - που συγκλόνισε τους θαυμαστές του το 2010 όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - έκανε ένα σχόλιο στο Twitter που έχει γίνει το αγαπημένο των χρηστών του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης!

«Η παιδεία είναι σαν τη στύση, αν την έχεις φαίνεται», έγραψε στα ισπανικά την 1 Οκτωβρίου ο 42χρονος διάσημος τραγουδιστής των «Living La Vida Loca» και «She Bangs» και σε χρόνο dt άρχισαν τα σχόλια και τα retweets, πάνω από 7.000 τον αριθμό. Περισσότεροι από 6.700 χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι είναι το αγαπημένο τους tweet και πολλοί ευχαρίστησαν τον τραγουδιστή για το καινούριο μότο-έμπνευση της ζωής τους.

Σύμφωνα με την αμερικανική Huffington Post, ο Ρίκι Μάρτιν είναι ένθερμος υποστηρικτής της εκπαίδευσης εδώ και πολλά χρόνια, ενώ άνοιξε στην πατρίδα του και ένα εκπαιδευτικό κέντρο, με την ελπίδα ότι άπορα παιδιά θα μπορούν να μορφώνονται και να έχουν μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή.

Εκτός από ένθερμος υποστηρικτής της εκπαίδευσης είναι και ένθερμος υποστηρικτής της ομοφυλοφιλίας, ήτοι περήφανος και τυχερός που είναι ομοφυλόφιλος και πατέρας. Ο Ρίκι Μάρτιν έχει δίδυμους γιούς με παρένθετη μητέρα, που γεννήθηκαν στις αρχές Αυγούστου του 2008.

Ιδού και το επίμαχο σχόλιο:

X.T.