Φίδια ζώνουν την Άνιστον για Θερού & Τάιλερ

22.07.2014
Ενοχλημένη –για να το θέσουμε ευγενικά- λέγεται ότι είναι η διάσημη ηθοποιός από την ιδιαίτερη φιλία που έχει αναπτυχθεί τελευταία ανάμεσα στον αρραβωνιαστικό της και τη συμπρωταγωνίστριά του.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αρραβωνιάστηκε τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) πριν από δύο χρόνια και ακόμη ούτε λόγος για γάμο. "Απολαμβάνουμε τον αρραβώνα", υποστηρίζει ο γαμπρός. Γεγονός!

Ο Τζάστιν Θερού πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "The Leftovers" μαζί με τη Λιβ Τάιλερ (Liv Tyler) η οποία εκτός του ότι έχει γεμίσει το Instagram της με φωτογραφίες εκείνου –από τα γυρίσματα φυσικά- έχει εκφραστεί εγκωμιαστικά για το… εργαλείο του. Γεγονός!

Η Λιβ Τάιλερ σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ενθουσιασμένη για "την καινούρια σελίδα που γύρισε στη ζωή της", για "τη δύναμη του πεπρωμένου", για την πεποίθησή της ότι "όλα συμβαίνουν όταν είναι γραφτό να συμβούν" και για το πόσο σημαντικό είναι "να μένει κανείς ειλικρινής στον εαυτό του και να ακολουθεί την καρδιά του". Και όλα αυτά, ως προς το επαγγελματικό!!! Γεγονός!

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη, όπου μένει μόνιμα, εξ αιτίας αυτού, ο Θερού. Εκεί μένει και η Τάιλερ. Η Άνιστον, πάλι, συνεχίζει να μένει στο Λος Άντζελες και να περιμένει… Γεγονός!

Εκεί που η Άνιστον υπήρξε επί χρόνια "σφίγγα" ως προς τις δηλώσεις της περί προσωπικών, άνοιξε το στοματάκι της και δεν κρατιόταν για τον έρωτά της. "Αυτά τα μάτια που με ρίχνουν κάτω ξερή κάθε μέρα" και άλλα σχετικά. Γεγονός!

Η Τζένιφερ υπήρξε παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) πέντε χρόνια μέχρι τη στιγμή που εκείνος γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith". Γεγονός –και μάλιστα με γνωστή κατάληξη.

Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα, έρχονται και οι "ψύλλοι στον κόρφο" της Τζεν η οποία, "βράζει", λέει, "στο ζουμί" της. Μέχρι που πιέζει τον Τζάστιν να… κλεφτούν, μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia". Εντάξει… Αυτό ας το θεωρήσουμε υπερβολικό, όμως, μήπως το όλο σκηνικό αρχίζει να γίνεται ένα τρομακτικό déjà vu;

Ελπίζουμε η απάντηση να είναι όχι και όλα τα γεγονότα να μη συνδέονται μεταξύ τους με τον… κακό τρόπο!

Πάντως, για την ιστορία, η 37χρονη κόρη του Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith υπήρξε παντρεμένη με τον μουσικό Ρόιστον Λάνγκντον (Royston Langdon) με τον οποίο απέκτησαν μαζί και έναν γιο, τον 10χρονο σήμερα, Μάιλο. Ο γάμος τους διαλύθυκε το 2008 ύστερα από 5 χρόνια.

Ζωή Κίττα