Ο Λίαμ μιλά πρώτη φορά για τη Μάιλι

09.07.2014
Από τη στιγμή που διαλύθηκε ο αρραβώνας του διάσημου ζευγαριού δεν έχουμε ακούσει σχόλια από την πλευρά εκείνου. Τώρα, αν και ανεπίσημα, μαθαίνουμε τι σκέφεται ο νεαρός ηθοποιός για την πρώην αγαπημένη του.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) και η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) υπήρξαν για λίγο καιρό το "χρυσό ζευγάρι" του νεότερου Χόλιγουντ όμως τελικά ο αρραβώνας τους όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά διαλύθηκε, αφήνοντας την 21χρονη σταρ σε "άγρια κατάσταση", όπως μεταφέρουν άνθρωποι που τη γνωρίζουν.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 24χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Πόρτοφινο της Ιταλίας και μαζί με φίλους έτρωγε στο εστιατόριο "Puny", όπως μεταφέρει ρεπορτάζ της Σελίδας Έξι (Page Six) της New York Post.

Άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί την ίδια μέρα, μετέφεραν στη στήλη ότι άκουσαν τον Χέμσγουορθ να μιλά, μεταξύ άλλων και για την πρώην σύντροφό του –με τα καλύτερα λόγια, ας σημειωθεί.

"Θα είμαστε πάντα φίλοι" και "είχαμε μια στιγμιαία και ισχυρή σύνδεση" είναι ατάκες που ακούστηκαν από το στόμα του Λίαμ ενώ οι πηγές υπογραμμίζουν πως ο ηθοποιός δεν σταματούσε να μιλά για το πόσο υπέροχη είναι η Μάιλι, για το πόσο πολύ ταίριαζαν και πόσο άψογα καταλάβαιναν πάντα ο ένας τον άλλον.

"Είπε ακόμη ότι οι δυο τους είχαν αγοράσει πολλά έπιπλα, τα οποία, όμως φεύγοντας αναγκάστηκε να αφήσει πίσω γιατί το νέο του σπίτι ήταν επιπλωμένο", μεταφέρουν οι πηγές προσθέτοντας πως ο Λίαμ μίλησε και για τον αδελφό του, Κρις (Chris) εκφράζοντας την ευχή "να βρει γρήγορα δουλειά".