Καπουτζίδης: Κρίση στη σχέση του με Μακρυπούλια

04.06.2014
Για πολλά χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν κολλητοί. Ο ηθοποιός τής έδωσε τη μεγαλύτερη της επαγγελματική ευκαιρία, ως «Αμαλία» στο Παρά Πέντε, που την έβαλε δυναμικά στον καλλιτεχνικό χάρτη.

Με τη Ζέτα παρουσίασαν και τη Γιουροβίζιον το 2006 και η συνεργασία τους αυτή δύσκολα θα ξεπεραστεί από άλλη. Ωστόσο, εδώ και πολύ καιρό δεν έχουμε δει τους δύο φίλους σε κοινή εμφάνιση, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση τους.

Κι έρχεται τώρα ο Καπουτζίδης κι εμμέσως πλην σαφώς αφήνει να εννοηθεί ότι με τη Μακρυπούλια δεν είναι όπως παλιά. «Οι σχέσεις μας σαφώς δεν είναι όπως ήταν μιας και παλαιότερα παίζαμε και μαζί. Μιλήσαμε λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Just, δεν χρειάζεται συμβουλές, είναι καλή και έμπειρη. Ξέρει καλά τι κάνει» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και συνέχισε, όταν οι δημοσιογράφοι επέμεναν να τον ρωτούν περισσότερα για τη φιλία τους: «Τι θέλετε να σας πω; Τις προσωπικές μου σχέσεις με τους ανθρώπους γενικότερα; Ακόμα κι αν έχει περάσει η σχέση από διάφορα, είναι ώρα να το συζητήσουμε;».