Καρντάσιαν: Δεν έτυχε, πέτυχε η νέα εγκυμοσύνη!

04.06.2014
Έγκυος για τρίτη φορά λέγεται ότι είναι η μεγαλύτερη από τις διάσημες αδελφές η οποία έχει ήδη δύο παιδιά από τον σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick).

Μπορεί γάμο να μην έχουν κάνει ακόμη, όμως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) είναι ήδη γονείς του 4χρονου Μέισον (Mason) και της 22χρονης Πενέλοπε (Penelope) ενώ δεν έχουν κρύψει τη διάθεσή τους να μεγαλώσουν την οικογένεια. (Εδώ η ευτυχισμένη οικογένεια σε παλιότερη φωτογραφία)



Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Us Weekly", η 35χρονη ριάλιτι σταρ είναι έγκυος στο τρίτο παιδάκι της, αν και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη. Το φύλο δεν είναι γνωστό, όμως λέγεται ότι το μωράκι αναμένεται τον Δεκέμβρη, μαζί με τον Άγιο Βασίλη. Όσο για την εγκυμοσύνη; Προγραμματισμένη λένε όσοι ξέρουν.

Η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από διάφορες πηγές, όπως αναφέρει το περιοδικό, τονίζοντας πως το "λαβράκι" προέκυψε από πρόσφατο διπλό ραντεβού του ζεύγους με την αδελφή Κλοέ και το αγόρι της, Φρεντς Μοντάνα (French Montana).

"Η Κόρτνεϊ ούτε που άγγιξε το κρασί και έπινε μόνο σόδα", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ενώ το περιοδικό υπογραμμίζει παλιότερες δηλώσεις του ζεύγους περί του ιδανικού αριθμού παιδιών που έχουν στον νου τους: "Πέντε παιδιά θέλουμε", είχε πει κάποια στιγμή ο Σκοτ, ο οποίος αυτοαποκαλείται "Λόρδος Ντίσικ" (Lord Disick) με ό,τι και αν σημαίνει αυτό! Με το καλό λοιπόν…