Ιδού ο πραγματικός εθισμός της Τόρι Σπέλινγκ

04.06.2014
Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη διάσημη ριάλιτι σταρ τον τελευταίο καιρό αλλά φαίνεται ότι και πριν δεν ήταν καλύτερα!

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) γεννήθηκε μέσα στη δόξα, τα πλούτη και την τηλεόραση αφού πατέρας της ήταν ο Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling), ο άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία με τηλεοπτικές παραγωγές όπως "Οι Άγγελοι του Τσάλρι", "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", "Melrose Place", "7th Heaven" και τόσες άλλες.

Στην αρχή εκείνη δοκίμασε την τύχη της στην υποκριτική, όμως η σχέση αυτή δεν… ευδοκίμησε –προφανώς λόγω έλλειψης ταλέντου, γιατί ευκαιρίες είχε- οπότε μετά τον θάνατο του πατέρα της και την αλλαγή στις τηλεοπτικές συνήθειες, γνώρισε το… ριάλιτι. Και κόλλησε!

Αυτός είναι και ο πραγματικός εθισμός της, όπως υποστηρίζει πηγή του "Radar OnLine" λίγο πριν το τέλος του φετινού σόου με τίτλο "TrueTori" που παρακολουθούσε τη ζωή της με τον άπιστο σύζυγο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) και τους έκανε ολίγον ρεντίκολο!

Η παρακάτω ανάρτηση πάντως, είναι της περασμένης εβδομάδας, όταν η Τόρι ακουμπησμένη "ανεπιτήδευτα" στο πλευρό του Ντιν (που την τρέλανε στο κέρατο υποστηρίζοντας απλά ότι είναι εθισμένος στο σεξ και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για να γλιτώσει), προσκαλεί τους θεατές του σόου της να λάβουν θέση στο καυτό ερώτημα "Κερδίζει η αληθινή αγάπη στη ζωή;"

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες θέλουν την 42χρονη σταρ να κλείνει τον κύκλο με επανασύνδεση, ενώ την ίδια στιγμή αναζητά το επόμενο κανάλι που θα ενδιαφερθεί να βάλει ακόμη μια φορά κάμερες μέσα στο σπιτικό της –όπου παρεμπιπτόντως ζουν και τέσσερα (!) παιδιά του ζεύγους.

Γιατί για τον σύζυγο Ντιν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι της ίδιας ριάλιτι φιλοσοφίας με την καλή του. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι συμμμετέχει σε όλες αυτές τις "εορταστικές διαδικασίες" τόσα χρόνια.

Το 2005 όταν και γνωρίστηκαν έκαναν το πρώτο τους, από όπου και το διαφημιστικό που ακολουθεί.

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από άλλο ποστάρισμα στο Instagram όπου η Τόρι έχει σκορπίσει φωτογραφίες οικογενειακές στο κρεβάτι, θυμάται, σκέφτεται και προσπαθεί να αποφασίσει!