Έγκυος και... άρρωστη η πριγκίπισσα Κέιτ;

30.05.2014
Ακόμη μία φορά στο κέντρο της δημοσιότητας η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, με τις πληροφορίες να είναι ανησυχητικές.

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο σάλος που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες της Κέιτ (Kate) που δημοσίευσε η εφημερίδα Bild και φανερώνουν το… στριγκάκι της, δημοσίως, και έρχονται νέα δημοσιεύματα που τη θέλουν έγκυο, αλλά ασθενή!

Σύμφωνα με το περιοδικό "Life & Style" η 32χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της αλλά δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία της. Ιδού και το εν λόγω εξώφυλλο.

Συγκεκριμένα, πηγές του περιοδικού μεταφέρουν ότι η Κέιτ έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της τις τελευταίες 27 μέρες μετά το ταξίδι στην Αυστραλία λόγω ναυτίας και "δραματικής απώλειας βάρους", γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τον σύζυγό της.

Η αλήθεια είναι ότι η απουσία της δούκισσας από την πρόσφατη λαμπερή γιορτή της μόδας και της φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε στο Γουίνδσορ με οικοδεσπότη τον ίδιο τον Γουίλιαμ συζητήθηκε πολύ. Τώρα, όμως έχουμε και μια άλλη ερμηνεία εκτός του "κάνει μπέιμπισίτινγκ" που δεν πολύ-καταπίνουμε!

"Είναι πτώμα στο τέλος της μέρας και καταρρέει στο κρεβάτι", μεταφέρει η πηγή του περιοδικού υπογραμμίζοντας την αγωνία του Γουίλιαμ.

Μεταφέρουμε βέβαια την πληροφορία με πάσα επιφύλαξη καθώς το συγκεκριμένο ταμπλόιντ έχει τυπώσει επανειλημμένα αναληθή δημοσιεύματα –ειδικά για τους Μίντλετον- μέσα στα χρόνια, αναφέροντας ταυτόχρονα ότι χθες η Κέιτ έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το ταξίδι του περασμένου μήνα μαζί με τον σύζυγό της στη Σκοτία.

Ντυμένη στα κόκκινα, η Κέιτ ανταπεξήλθε χαρούμενη και χαμογελαστή σε όλες τις υποχρεώσεις της, μίλησε με πολύ κόσμο και ήπιε και ουίσκι μαζί με τον Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε αποστακτήριο της περιοχής. Και η απορία εύλογη: Αν ήταν όντως έγκυος, θα έπινε έστω και μια γουλίτσα; Και μάλιστα δημόσια;;; Το "Life & Style" τι λέει για όλα αυτά; Εμείς, πάντως, την απορία μας την εκφράζουμε!