Έρχεται κοινή εμφάνιση για Μπραντζελίνα & Άνιστον

26.05.2014
Η ημέρα που τρέμει εδώ και χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον, φαίνεται πως πλησιάζει πιο απειλητικά από ποτέ.

Με την απόφασή του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Τζορτζ Κλούνεϊ προετοιμάζει το πιο διάσημο τρίγωνο της σόου μπιζ για μια κοινή εμφάνιση!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο Κλούνεϊ σκοπεύει να προσκαλέσει στο γάμο του, τόσο τον Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί όσο και την Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού.

Ο Τζορτζ, ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη δικηγόρο της καρδιάς του Αμάλ (Amal Alamuddin) αυτό το Σεπτέμβριο στην Ιταλία και επιθυμεί διακαώς να έχει την ξεχωριστή αυτή στιγμή στο πλευρό του, τόσο την Τζένιφερ όσο και τον Μπραντ.

''Οι άνθρωποι πίσω από τον Μπραντ και την Τζεν έχουν προσπαθήσει σκληρά για να αποφύγουν όλα αυτά τα χρόνια κάποια περίεργη συνάντηση'' τονίζει πηγή του περιοδικού HEAT ενώ το ίδιο άτομο προσθέτει πως ο Κλούνεϊ έχει έρθει πολύ κοντά με την Άνιστον και τον αρραβωνιαστικό της αφού μαζί τους πέρασε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μεξικό.

Ο ίδιος ο Κλούνεϊ πιστεύει πως ο γάμος του αποτελεί την ιδανική στιγμή για να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο οι δύο πρώην που χώρισαν το 2005.

"Με το που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ο Τζορτζ, η Τζεν ήξερε πως σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της”, τόνισε άτομο του περιβάλλοντός της στο βρετανικό περιοδικό.

Εν το μεταξύ, Τζορτζ και Μπραντ ήταν φίλοι από την εποχή που γύριζαν μαζί τις ταινίες της Συμμορίας των 11, 12 και 13.

Κι ενώ πολύς κόσμος πίστευε πως ο Μπραντ θα ήταν και κουμπάρος του Κλούνεϊ, ο Τζορτζ φαίνεται πως έχει ήδη επιλέξει για το ρόλο αυτό τον Ματ Ντέιμον, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Κατερίνα Π.