Πόσο θα κοστίσει το γαμήλιο ταξίδι της Καρντάσιαν

26.05.2014
Ο γάμος τελείωσε, το ταξίδι του Μέλιτος ξεκίνησε ήδη. Ο λόγος για το ταξίδι του νιόπαντρου ζεύγους Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με δόξες, τιμές και χλιδή στην Φλωρεντία, πέταξε για την Ιρλανδία λίγες ώρες αργότερα και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Κορκ στις 3 τα ξημερώματα ενώ λιμουζίνα τους περίμενε για να τους μεταφέρει στο σούπερ λουξ ξενοδοχείο Castylemartry Resort στο Munster.

Σύμφωνα με την Ιρλανδική Mirror, το 7ου αιώνα ξενοδοχείο, κοστίζει περί τα 2.750 δολάρια την βραδιά και για τις 5 ημέρες που το ζεύγος θα χαλαρώσει εκεί, αναμένεται να ξοδέψει πάνω από 50.000 δολάρια. Η προεδρική σουίτα που θα αποτελέσει πιθανότατα την πρώτη επιλογή για Κιμ και Κάνιε κοστολογείται ακριβότερα και διαθέτει 2 κρεβατοκάμαρες, σαλόνι και βιβλιοθήκη.

Οι νεόνυμφοι αναμένεται να περάσουν και μια ημέρα στο Δουβλίνο, το οποίο αποτελεί αγαπημένη πόλη του Κάνιε, προτού επιστρέψουν στο Λος Άντζελες αυτή την Παρασκευή.

Η μικρή κορούλα τους, η 11μηνών σήμερα Νορθ, θα παραμείνει στο Λος Άντζελες μαζί με την γιαγιά της Κρις, ενώ αν σκέφτεσαι πως θα είναι αυτό το γαμήλιο ταξίδι, η γνωστή φωτογράφος Άλισον Τζάκσον, προσέλαβε ένα ζευγάρι ηθοποιών, φτυστό η Κιμ και ο Κάνιε και τράβηξε σπαρταριστές φωτογραφίες για λογαριασμό της εκπομπής RV Rampage του Travel Channel.

Οι πόζες είναι απλά απολαυστικές. Πάρε μια πλήρη ιδέα κι εδώ: