Η Σίντι Κρόφορντ μιλά για τη διάσημη ελιά της

14.05.2014
Πώς έμαθε να αγαπά το "σήμα κατεθέν στο πρόσωπό της" εξηγεί η διάσημη καλλονή.

Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) είναι μία από τα κορίτσια που στη δεκαετία του '90, στην ουσία, καθιέρωσαν τον όρο "τοπ μόντελ" για τα μοντέλα… άλλου επιπέδου.

Σήμερα, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας που μετρά 31 χρόνια, η 48χρονη Κρόφορντ μιλά για τη χαρακτηριστική ελιά που βρίσκεται πάνω στο πρόσωπό της και πώς δεν την ξεφορτώθηκε –ενώ το ήθελε πολύ.

"Τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευαν πολύ και εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να την αφαιρέσω", εξήγησε μιλώντας στο σάιτ "Into The Gloss" η Σίντι, τονίζοντας πως ήταν η μαμά της που την έπεισε να την κρατήσει. "Ξέρεις πώς φαίνεται η ελιά στο πρόσωπό σου, αλλά η ουλή δεν ξέρεις πώς θα είναι", της είπε η κυρία Κρόφορντ και έτσι, το σήμα κατατεθέν του διάσημου μοντέλου έμεινε στο πάνω μέρος του χείλους και όλες εμείς προσπαθούσαμε να το πετύχουμε με… μολυβάκι!

Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι τα γονίδια της Σίντι πέρασαν και στην 11χρονη κόρη της Κάια, η οποία έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Όσο για τα… υπόλοιπα; Πρώτα το σχολείο και μετά η πασαρέλα λέει η μαμά!