Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο νταλκάς για το... βούτυρο!

14.05.2014
Αποκαλύψεις με πόνο καρδιάς –και στομαχιού- έκανε η διάσημη τραγουδίστρια πρόσφατα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο σέξι γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ και πρόσφατα αποφάσισε ότι για να κρατήσει το ζηλευτό σώμα της σε άψογη κατάσταση όσο περισσότερο μπορεί, εκτός από την άθληση που κάνει ανελλιπώς, έπρεπε να αλλάξει και τη διατροφή της. Ριζικά.

Είναι χορτοφάγος τα τελευταία χρόνια η JLo, όμως πρόσφατα το πήγε ένα βήμα παραπάνω το όλο θέμα καθώς αφαίρεσε ο,τιδήποτε ζωικό από το μενού της ακολουθώντας την αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, γνωστή παγκοσμίως ως vegan.

Γενικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα νέα δεδομένα η 44χρονη σταρ. Μόνο μία "λαχτάρα" της έχει μείνει και την παραδέχτηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης Ζ100.

"Το να είσαι vegan, στην ουσία σημαίνει να μην τρως καθόλου γαλακτοκομικά και κρέας. Ό,τι τρως έρχεται βασικά από τα φυτά και το έδαφος. Ένα πράγμα μου λείπει όμως και αυτό είναι το βούτυρο", αποκάλυψε η Τζένιφερ, όμως τελικά δεν την πειράζει γιατί τα θετικά που προκύπτουν από τον νέο τρόπο ζωής της είναι πολύ περισσότερα.

"Νιώθεις πραγματικά καλύτερα. Την προτείνω την αυστηρά χορτοφαγική δίαιτα γιατί ξυπνάς το πρωί και νιώθεις υπέροχα!", συνέχισε η Λόπεζ, ενώ να θυμίσουμε ότι την εν λόγω διατροφή δοκίμασαν ήδη η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο σύζυγός της, Τζέι Ζι (Jay Z), ενώ πιστοί vegans είναι εδώ και χρόνια πολλοί διάσημοι σταρς όπως οι: Λία Μισέλ (Lea Michelle), Τζάρεντ Λέτο (Jared Letto), Αλίσια Σίλβερστοουν (Alicia Silverstone), Πέτρα Νέμκοβα (Petra Nemkova), Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) και η ΄Ελεν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi).