Η Μίλα Κούνις μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη

09.05.2014
Κοντεύει να γεννήσει η διάσημη ηθοποιός και τώρα πια ήρθε η ώρα να ανοίξει το στόμα της, τόσο για το μωρό που περιμένει όσο και για τον αρραβωνα της με τον Άστον Κούτσερ.

Ε, ναι, ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι... Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια, πριν από δύο μήνες αρραβωνιάστηκαν και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Για όλα αυτά, δημόσια δεν έχει μιλήσει κανείς τους ποτέ, και να που τώρα πια ήρθε η ώρα.

Στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) αποφάσισε η 30χρονη μέλλουσα μανούλα να ανοίξει την καρδιά της και αν ερμηνεύσουμε μερικά από αυτά που είπε, να δείτε που το μωράκι έρχεται πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζουμε.

Ντυμένη στα λευκά, η Μίλα κάθισε στην πολυθρόνα της Ελέν -η οποία, παρεμπιπτόντως κάποια στιγμή τόνισε πόσο πολύ αγαπά τόσο την Κούνις όσο και τον Άστον της- και η κουβέντα άρχισε από τα... συχαρίκια. (Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις όλο το εν λόγω απόσπασμα).

"Ναι, η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε να το κρατήσουμε μυστικό για πολύ πολύ καιρό", ξεκίνησε μετά τα ευχαριστώ η Μίλα, πράγμα που σημαίνει προφανώς ότι η γέννα... έρχεται σούμπιτη!

Εντάξει, επιβεβαίωσε το προφανές η Κούνις, αποκάλυψε ότι έχουν επιλέξει όνομα για το παιδί που -όπως είπε με χιούμορ- έρχεται κάποια στιγμή μέσα σε αυτή τη χρονιά (!) όμως δεν το λένε... Ούτε και το φύλο μαρτύρησε η διάσημη εγκυούλα βάζοντας την ΝτεΤζένερες στη διαδικασία να αρχίσει τις "μαντεψιές".

Στοιχεία, η οικοδέσποινα μάζεψε από τις λιγούρες της εγκύου καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια τρελαίνεται για ξινό λάχανο -σε όλες του τις μορφές- πίκλες και γενικά τα ξιδάτα...

"Οπότε, αυτό σημαίνει αγόρι", συμπέρανε η Ελέν. "Ενδιαφέρον", απάντησε η Μίλα και η κουβέντα πέρασε στον τοκετό, αφού πρώτα η Κούνις έφαγε λίγο από το ξινό λάχανο που της πρόσφερε η Ελέν για το καλό...

"Θέλω φυσιολογικό τοκετό", αποκάλυψε η Κούνις εξηγώντας πως με τον καλό της συζήτησαν και το ενδεχόμενο του να γεννήσει και στο σπίτι, όμως μάλλον θα πάει στο μαιευτήριο και δεν θα κάνει επισκληρίδιο εκτός και αν προκύψει έκτακτη ανάγκη.

Όσο για τον αρραβώνα; Και αυτόν κατάφεραν να τον κρύψουν οι δύο ερωτευμένοι που φαίνεται ότι το απολαμβάνουν αυτό το παιχνιδάκι ιδιαιτέρως.

"Δύο μήνες κυκλοφορούσα με το δαχτυλίδι χωρίς να γίνει αναφορά πουθενά", θυμάται καμαρώνοντας η Μίλα η οποία τώρα πια δεν κρύβεται από κανέναν...

Μέχρι τα υπόλοιπα νέα, να ευχηθούμε "καλή λευτεριά".