Με... χυλόπιτα "έριξε" τον Κλούνεϊ η δικηγορίνα Αμάλ

30.04.2014
Αν ακόμη δεν έχεις χωνέψει ότι ο πιο διάσημος εργένης του Χόλιγουντ παντρεύεται, περίμενε να ακούσεις και πώς την… πάτησε!

Ε, ναι, λοιπόν. Είναι αλήθεια. Ύστερα από σχέση μόλις λίγων μηνών –ή και χρόνου όπως αποκαλύπτει η πεθερά- ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) έκανε πρόταση γάμου στην Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) και εκείνη –για φαντάσου!- είπε "Ναι".

Σύμφωνα με το Radar Online, όμως, η 36χρονη μεγαλοδικηγόρος λιβανέζικης καταγωγής τα "έπαιξε καλά τα χαρτιά της" και δεν έπεσε αμαχητί στη γοητεία του 52χρονο σταρ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η Αμάλ τον αρνήθηκε τρις (!) μέχρι να του δώσει το τηλέφωνό της.

"Μόλις έγιναν οι πρώτες συστάσεις, η Αμάλ συζήτησε για λίγο με την παρέα όπου βρισκόταν και ο Κλούνεϊ και μετά έκανε το αδιανόητο: σηκώθηκε και έφυγε. Έτσι απλά... Εκείνου, φυσικά, αυτόματα του κινήθηκε η περιέργεια και την ακολούθησε στην άλλη παρέα, από όπουόμως εκείνη έφυγε πάλι", μεταφέρουν πηγές του δικτύου τονίζοντας ότι η Αλαμουντίν δεν εντυπωσιάστηκε στο παραμικρό από τον Κλούνεϊ.

"Ο Τζορτζ ζήτησε το τηλέφωνό της στο τέλος της βραδιάς αλλά εκείνη αρνήθηκε", τριπλασιάζοντας τις φορές όπου το έπαιξε "δύσκολη" στα μάτια του άντρα για τον οποίο πολλές γυναίκες θα έκαναν τα πάντα. Και λίγα λέμε…

Βέβαια, οι αντιστάσεις της δεν κράτησαν για πολύ και είτε το όλο σκηνικό στην αρχή ήταν σκόπιμο, είτε όχι, το τέλος της ιστορίας θα βρει τους δύο πρωταγωνιστές... συζύγους –και μάλιστα σε χρόνο μηδέν.

Όσο για τις πρώην Ελιζαμπέτα Κανάλις και Στέισι Κίμπλερ; Ε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια αλλά κάτι μας λέει ότι τα κορίτσια "το φυσούν και δεν κρυώνει"…