Αυτή την εβδομάδα ο γάμος Καρντάσιαν-Γουεστ

30.04.2014
Τελικά πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε θα φάμε κουφέτα από τους Κίμυε.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) είχαν ανακοινώσει ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος τους θα γίνει στο Παρίσι στις 24 Μαΐου, αλλά τις τελευταίες μέρες, λέγεται ευρέως ότι οι δυο τους θα παντρευτούν πριν τελειώσει η εβδομάδα αυτή στην πρώτη από τις τρεις (!) τελετές που θα κάνουν.

Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, το ζευγάρι θα ανταλλάξει τους πρώτους (!) όρκους του ιδιωτικά και για τον λόγο αυτό η σχετική άδεια γάμου εκδόθηκε πολύ "εμπιστευτικά", ώστε να κρατηθεί όσο πιο κρυφό γίνεται…

"Οι πηγές μας αναφέρουν ότι με μια εμπιστευτική άδεια η Κιμ και ο Κάνιε δεν θα χρειαστεί να εμφανιστούν δημόσια σε κάποιο δημαρχείο για να παντρευτούν. Αντίθετα, κάποιος υπάλληλος μπορεί να πάει ακόμη και στο σπίτι τους και να πραγματοποιήσει την τελετή ιδιωτικά", εξηγεί το δημοσίευμα του TMZ.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να κάνει την πρώτη τελετή σε αμερικανικό έδαφος –για την εγκυρότητα της υπόθεσης- όμως σήμερα η 33χρονη ριάλιτι σταρ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για Παρίσι.

Επίσημα δεν έχει σχολιαστεί τίποτα σχετικά, όμως το σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα μάθουμε…