Πάλτροου: η μελαχρινή που της "έφαγε" τον άντρα

28.03.2014
Ύστερα από 10 χρόνια γάμου, η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της χωρίζουν. Όμως, μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και ο Κρις Μάρτιν (Chris Martint) βάζουν τέλος στον γάμο τους –αν και άκρως πολιτισμένα καθώς μερίδα του Τύπου τους θέλουν μέχρι και να μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Υπάρχουν όμως και δημοσιεύματα που μιλούν για τρίτο πρόσωπο που υπήρχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι!

Στη MailOnline μίλησε η Τζέσικα Γκόλντσακ (Jessica Goldsack) η οποία εργαζόταν σε καντίνα του μουσικού Φεστιβάλ Γκλαστόνμπουρι (Glastonbury) τον Ιούνιο και αναφέρει ότι σέρβιρε τον 37χρονο τραγουδιστή των Coldplay ο οποίος είχε έρθει μαζί με την βρετανίδα φασιονίστα Αλέξα Τσανγκ (Alexa Chung).

Και έχει και τις φωτογραφίες -ποζάροντας όμως ξεχωριστά με τον καθένα- για να το αποδείξει… Ιδού:

"Εμφανίστηκαν μαζί στο σταντ όπου δούλευα ανάμεσα στις 3 και τις 4 το πρωί και ρώτησαν εμένα και τη φίλη μου τι τους προτείνουμε να πάρουν. Μου έκανε εντύπωση που τους είδα μαζί, αλλά μας είπαν ότι έκαναν βόλτες και ήθελαν να μάθουν κανένα καλό μέρος τριγύρω για να πιουν ένα ποτάκι", αποκάλυψε η Τζέσικα τονίζοντας ότι η συμπεριφορά τους δεν ήταν ξεκάθαρα ζευγαριού, όμως έδειχναν να διασκεδάζουν πραγματικά.

Κι άλλα δίκτυα συνδέουν τον Μάρτιν με την 30χρονη παρουσιάστρια όμως επίσημα κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει στις φήμες.

Πάντως, και ενώ λέγεται πως το πρώην ζεύγος θα προχωρήσει σε πολύ ομαλό "συνειδητό ξε-ζευγάρωμα", όπως "βάπτισαν" τη λέξη διαζύγιο, ακούγονται ολοένα και περισσότερες φωνές που συνδέουν τον Μάρτιν με γυναίκες –όλες μελαχρινές, παρεμπιπτόντως. Ποιος ξέρει;;;