Μυστικά αιώνιας νιότης από την 50άρα ΜακΦέρσον

28.03.2014
Κι όμως είναι αλήθεια: αύριο (29/3), η καλλονή που έγινε διάσημη –για ευνόητους λόγους- ως "το Κορμί" συμπληρώνει την 5η δεκαετία της ζωής της και αποκαλύπτει πώς είναι ακόμη... έτσι!

Η Ελ ΜακΦέρσον (Elle Macpherson) είναι ένα από τα κορίτσια που καθιέρωσαν τον όρο "τοπ μόντελ" τη δεκαετία του '80. Και μάλιστα το μεγαλύτερο καθώς είναι η πρώτη από τις καλλονές που φτάνει αισίως τα 50. Απίστευτο!!!

Ωστόσο, παραμένει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου με ένα κορμί που… σκοτώνει!

Με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα (!) ζωής, η Ελ αποκαλύπτει τα μυστικά της εμφάνισής της αποφασίζοντας να κάνει και ένα μεγάλο δώρο στους φίλους της.

"Νιώθω ότι με αγαπούν, αισθάνομαι ισορροπημένη, υγιής και άκρως συμφιλιωμένη με αυτό που είμαι. Νιώθω καλά στο μέσα μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή. Η εξωτερική ομορφιά ακολουθεί. Το μυστικό μου; Αγάπη, γέλιο και… οι σούπερ πρασινάδες μου", αποκάλυψε η ΜακΦέρσον αναφερόμενη στο Σούπερ Ελιξίριό της (όντως, έτσι το ονομάζει " The Super Elixir by WelleCo ").

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που είχε κατασκευάσει ειδικά για την Ελ η δρ. Σιμόν Λάουμπστερ (Dr Simone Laubscher PhD), μια ειδική διατροφολόγος της διάσημης κλινικής του Λονδίνου Harley Street, η οποία ειδικεύεται στην πρόληψη ασθενειών.

Η σκόνη, η οποία μπορεί να ραντιστεί επάνω σε σαλάτες ή να ανακατευτεί μέσα σε χυμούς και ροφήματα, λέγεται ότι υποστηρίζει την υγιεινή διατροφή και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λειτουργία του οργανισμού.

Το προϊόν, το οποίο θα κοστίζει £98 (€118) και αναμένεται να λανσαριστεί στις 22 Μαΐου στα καταστήματα Selfridges, είναι σχεδιασμένο για να βοηθά το πεπτικό, ορμονικό, κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα με τον καλύτερο τρόπο.

Περιέχει 45 βασικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων αλκαλικών, χόρτων, κινέζικων βοτάνων και του μανιταριού μιατάκε και η Ελ υποστηρίζει ότι 10γρ. της πούδρας ημερησίως "την κάνουν τη δουλειά".

"Γίνεται μεγάλη κουβέντα για την υγεία και το φίτνες, όμως εγώ εστιάζω περισσότερο στο ευ ζην", εξηγεί η Ελ τονίζοντας τη σημασία και την άμεση σχέση που έχουν η πνευματικά, συναισθηματική και σωματική ισορροπία.

"Δεν είναι κάτι που πετυχαίνεις μόνο πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, χρησιμοποιώντας ακριβώς κρέμες ή μιλώντας στον ψυχολόγο. Πρόκειται για μια ισορροπία και δύναμη που πηγάζει εσωτερικά και σε ένα κυτταρικό επίπεδο", συνεχίζει η ΜακΦέρσον τονίζοντας ότι ακριβώς σε αυτό το σημείο τη βοηθά του σούπερ ελιξίριό της.

Εντάξει… Σίγουρα βοηθούν και τα γονίδια ή ότι η Ελ ΜακΦέρσον δεν βιώνει τις απλές καθημερινές αγωνίες που ταλαιπωρούν όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά, εμάς μας έπεισε!