Έτσι απαντά ο Γκέντσογλου στους επικριτές της Ηλιάδη (pic)

28.03.2014
Τις τελευταίες δύο μέρες γίνεται ο κακός χαμός με την Αγγελική Ηλιάδη και την ευχάριστη είδηση ότι είναι πέντε μηνών έγκυος.

Πρώτα η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου και μετά η μάνα και η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη "έκραξαν" άγρια την τραγουδίστρια από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με απίστευτους χαρακτηρισμούς. Στη συνέχεια, όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα και σε πολλές περιπτώσεις, αυτά που ακούστηκαν για την έγκυο και τη σχέση της με το νεαρό ποδοσφαιριστή δεν ήταν και τα καλύτερα.

Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει για το θέμα, όμως, ο Γκέντσογλου με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα είπε όλα. Ένας τεράστιος γορίλλας είναι ξαπλωμένος και με αδιάφορο ύφος ρεμβάζει, ενώ φαίνονται τα τεράστια γεννητικά του όργανα.

Και δεν χρειάζεται να είσαι... επιστήμονας για να καταλάβεις, τι εννοεί ο "ποιητής" Σάββας. Η φωτογραφία αυτή συνοδεύτηκε από δεκάδες σχόλια φίλων του, που αυτοί τουλάχιστον δηλώνουν τη στήριξη τους στο ζευγάρι, που στην τελική, γονείς θα γίνουν.....