Νταής Χολίδης απαντά αν «πλακώθηκε» με παπαράτσι

27.03.2014
«Εγώ είμαι από το Αιγάλεω» είπε ο Χρήστος Χολίδης και δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να το λάβουμε ως απειλή. Να σκιαχτούμε;

Να φάμε τα νύχια μας από το φόβο; Ο αοιδός, που λες, απάντησε σε δημοσίευμα που υποστήριζε ότι «πλακώθηκε» με παπαράτσι, όταν πήγε να τον απαθανατίσει με τη νέα αγαπημένη του, Χριστίνα Μουστάκα. Και τι είπε; Αν πράγματι είχε «πλακωθεί» με τον παπαράτσο, θα έπρεπε να επιστρατευτούν οι ρεπόρτερ του ιατρικού και ουχί του κοσμικού/κουτσομπολίστικου ρεπορτάζ!

«Δεν λογομαχώ. Κάνω μόνο το δεύτερο. Αν είχε συμβεί αυτό, το ρεπορτάζ θα γινόταν από το νοσοκομείο. Δεν είμαι άνθρωπος που λύνει μόνο με τα λόγια τις διαφορές του. Αλλά έχω κι εγώ μια ζωή που θέλω να την κρατώ για μένα. Εγώ αγάπη μου είμαι από το Αιγάλεω, όχι από την Κηφισιά. Τις διαφορές μου, τις λύνω σαν άντρας» είπε ο Χολίδης. Ή ο... εραστής των δυτικών προαστίων, αν προτιμάς. Πάντως, φαν της σειράς, στάνταρ θα ήταν.

Μάλιστα, αποκάλυψε (και πλέον καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε) ότι στο παρελθόν έχει παίξει πολλές φορές ξύλο για τα μάτια μιας γυναίκας.

Πάντως, για τη νέα σχέση του με τη Μουστάκα ο αοιδός από το Αιγάλεω δεν ήθελε να μιλήσει. «Δεν έχω κάτι να πω γι΄ αυτά. Η τελευταία σχέση που είχα (Δούκισσα Νομικού), είχε εκτεθεί χωρίς να το προσπαθήσω, και είδα ότι δεν μ΄ άρεσε κάτι τέτοιο. Με κουράζει κι εμένα να βλέπω ότι είμαι ερωτευμένος» είπε.