Πάλτροου: Οι εμμονές που έδιωξαν τον σύζυγο

27.03.2014
Ο χωρισμός της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και του Κρις Μάρτιν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε διάσημους και μη, ενώ τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτόν μόλις που ξεκίνησαν να ακούγονται.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) επέλεξε να ανακοινώσει το διαζύγιο της –ή μάλλον το συνειδητό ξε-ζευγάρωμα, όπως το ονόμασε χαρακτηριστικά- μέσω του προσωπικού της μπλογκ Goop.

Στα 10 χρόνια που η 40χρονη σταρ ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Coldplay" επίσημη κοινή τους φωτογραφία δεν υπήρχε παρά πρόσφατα.

Στο μεταξύ, η Γκουίνεθ έδινε παντού συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο, για το πώς να κρατήσεις τον άντρα σου και άλλα σχετικά, ενώ κατέληξε απλά… "δασκάλα που δίδασκε και νόμο δεν κρατούσε!"

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι πολύ αυστηροί κανόνες και περιορισμοί που επέβαλε η Πάλτροου στα παιδιά της από πολύ μικρή ηλικία καθώς και η εμμονή της με την Καμπάλα, δημιούργησαν ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι που τελικά οδήγησε στον χωρισμό.

Βέβαια, πολλές φορές ο Μάρτιν παράκουγε τη σύζυγο και έκανε τη χάρη στα παιδιά δίνοντάς τους παγωτά ή γλυκά και τους επέτρεπε να δουν τηλεόραση ή DVD μερικές φορές…

Εκείνη δεν έλεγε να χαλαρώσει την εμμονή της σε μια πολύ αυστηρή δίαιτα και οι ιδιαίτερα σκληρές απαγορεύσεις της έδιωχναν τον Κρις ολοένα και πιο μακριά.

Οι ίδιοι οι πρώην σύζυγοι δηλώνουν ότι παραμένουν αγαπημένοι γονείς για τα παιδιά τους, όμως το "ζευγάρι" τους… τελείωσε.