Συναγερμός: Η Τζένιφερ Άνιστον τσεκάρει νυφικά

19.03.2014
Ύστερα από σίριαλ μηνών, λέγεται ότι η στιγμή που η διάσημη ηθοποιός θα ντυθεί νυφούλα δεν είναι τόσο μακριά…

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αρραβωνιάστηκε τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) το 2012 και από τότε όλο γάμο ακούμε και γάμο δεν βλέπουμε, με τα σενάρια να θέλουν τους δύο ηθοποιούς να χωρίζουν κάθε τόσο…

Τώρα, όμως, έρχεται το περιοδικό "Heat" να αποκαλύψει ότι η 45χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ εθεάθη στο κατάστημα νυφικών Kleinfelds να τσεκάρει νυφικά τα οποία και φωτογράφιζε με το κινητό της.

"Δεν δοκίμασε κανένα η ίδια, όμως κάθισε ώρα με την υπεύθυνη του καταστήματος η οποία της έφερε να δει καμιά ντουζίνα φορέματα", μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό συμπληρώνοντας ότι η Τζεν ήταν σε άψογη διάθεση.

"Έπινε ένα ποτήρι κρασί που της πρόσφεραν και έκανε πλάκα γιατί είχε κάνει μια αποτοξίνωση με χυμούς την περασμένη εβδομάδα και ένιωθε πια ότι η αντοχή της στο αλκοόλ ήταν χαμηλότερη από ό,τι συνήθως", συνέχισαν οι πηγές, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο την εικόνα της Άνιστον που προβλημάτισε αρκετά πριν από λίγες μέρες.

Η διάσημη ηθοποιός εθεάθη με περίεργα σημάδια στο πρόσωπο αλλά προφανώς και αυτό εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο "ρεκτιφιέ" ενόψει της μεγάλης μέρας. Άντε λοιπόν… Με το καλό!

Όσο για τη φωτογραφία στην αρχή του θέματος; Η Τζένιφερ 'Ανιστον είχε ποζάρει με νυφικό Zac Posen για παλιότερο εντιτόριαλ του περιοδικού Harpers Bazaar.