Το μήνυμα του Τζάγκερ για την αυτοκτονία της συντρόφου του

19.03.2014
Συντετριμμένος είναι ο γερόλυκος της ροκ από τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης του και την αποχαιρετά δημοσίως, μην μπορώντας να καταλάβει ακόμη τι συνέβη.

Η Λορέν Σκοτ (L'Wrenn Scott) βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Μαχνάταν χθες. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ενώ αναφέρουν ότι 49χρονη διάσημη σχεδιάστρια μόδας κρεμάστηκε -και μάλιστα από ένα φουλάρι με τη δική της υπογραφή!

Ο επί 13 χρόνια σύντροφός της Σκοτ, Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) δεν ήταν κοντά της τις μέρες πριν την αυτοκτονία της, καθώς βρισκόταν στην Αυστραλία μαζί με τους υπόλοιπους Stones για προγραμματισμένες συναυλίες.

Σήμερα, ο 70χρονος Τζάγκερ αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μέσα από την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook.

"Ακόμα παλεύω να καταλάβω πως η ερωτική μου σύντροφος και καλύτερή μου φίλη μπόρεσε να τερματίσει τη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και είχαμε φτιάξει μία υπέροχη ζωή μαζί. Είχε σπουδαία παρουσία και το ταλέντο της θαυμάστηκε πολύ, και από εμένα ιδιαίτερα. Είμαι συγκινημένος από τα συγκινητικά μηνύματα του κόσμου που την τίμησε καθώς και από τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα. Δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Μικ».

Οπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης, οι Rolling Stones ακύρωσαν όλες τις συναυλίες της περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Σε ανακοίνωσή τους οι γερόλυκοι της ροκ εκφράζουν τη λύπη τους για τη ματαίωση των 14 συναυλιών τους, λόγω του αιφνίδιου θανάτου της Σκοτ. «Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουάτς και ο Ρόνι Γουντ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους θαυμαστές για την υποστήριξη που δείχνουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ελπίζουν ότι θα κατανοήσουν τους λόγους αυτής της ανακοίνωσης. Οι Rolling Stones θα προγραμματίσουν όλες τις συναυλίες που αναβάλλονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πάντως, οι φήμες που θέλουν τη Σκοτ να έχει βάλει τέρμα στη ζωή της λόγω χρεών ύψουε $6 εκατομμυρίων, ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.