Η Ράπτη παραδέχεται τη σχέση της με τον Γιώρκα

18.03.2014
Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Λούκα Γιώρκα σχολίασε η Έλενα Ράπτη, η οποία για πρώτη φορά παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι.

Έτσι, λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη του αγαπημένου της, έρχεται η βουλευτής να πράξει το ίδιο κι εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο εδώ και καιρό.

Η Ράπτη βγήκε στο Πρω1νο από τη Θεσσαλονίκη, εξηγώντας μεταξύ άλλων γιατί δε θέλει να εκθέσει δημόσια τη νέα της σχέση.

«Ξέρω πόσο πολύ ενδιαφέρεστε και νοιάζεστε για μένα. Σας ευχαριστώ γιατί το εκτιμώ και ξέρω ότι γίνεται με αγάπη. Δεν έχει να κάνει με την ιδιότητά μου, ότι δηλαδή επειδή είμαι στην πολιτική δεν πρέπει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Η αλήθεια του κάθε ανθρώπου θα πρέπει να είναι φανερή, σε όποιο χώρο κι αν δραστηριοποιείται. Δεν πρέπει να κρύβεται κανένας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Ωστόσο, όλο αυτό έχει να κάνει μια δική μου εσωτερική ανάγκη να μην προσδιορίζω αυτά που ζω. Έχει να κάνει με μένα και όχι με την πολιτική μου ιδιότητα. Δε νιώθω την ανάγκη να κουβεντιάσω γι' αυτό δημόσια. Ίσως είναι όλα αυτά που έχω περάσει, ίσως επειδή έχω τρομάξει από τη δημοσιότητα που δεν μπορώ να ελέγξω. Γι' αυτό το λόγο επιλέγω να είμαι πιο σιωπηλή, χωρίς να κρύβομαι. Προσπαθώ να είμαι διακριτική και να μην απασχολώ τον κόσμο με θέματα που δεν τους αγγίζουν αυτή την περίοδο τόσο πολύ».

Στο τέλος, με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόνισε: «Σας το λέω ειλικρινά γιατί έχω το θάρρος να σας μιλήσω έτσι. Προς Θεού, δεν κρύβομαι. Δε νιώθω την ανάγκη να μιλήσω γιατί νιώθω αμήχανα», ενώ στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι ταιριάζουν με τον Γιώρκα, αρκέστηκε να πει ένα ευχαριστώ. Που, όμως, τα είπε όλα.....

Δεν κρύβεται γι αυτό ... δες φοβερές φωτογραφίες της Έλενας Ράπτη με μαγιό!