Ηλιάδη: Η δικαστική απόφαση για το γιο της

18.03.2014
Τέλος στην άγρια διαμάχη της Αγγελικής Ηλιάδη με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έδωσε η Δικαιοσύνη.

Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η οικογένεια του δολοφονημένου επιχειρηματία, βγήκε η δικαστική απόφαση, όπου σύμφωνα με αυτήν οι παππούδες θα μπορούν να βλέπουν τον εγγονό τους για τέσσερις ώρες το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα.

Η συνάντηση θα γίνεται στο σπίτι της τραγουδίστριας, όπου θα μπορεί να είναι και η ίδια παρούσα. Επίσης, οι παππούδες θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το μικρό κάθε πρώτη και τελευταία Τετάρτη του μήνα. Αν και η συνάντηση δεν θα γίνεται σε γενναία δόση, η μητέρα του Λαζαρίδη – έστω κι έτσι - νιώθει δικαιωμένη, αφού έχει να δει τον εγγονό της από το καλοκαίρι του 2009!

«Από την μία αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί εκεί που δεν βλέπαμε καθόλου το παιδί, έστω κι έτσι θα μπορούμε να έχουμε κάποια σχέση μαζί του. Από την άλλη όμως, εμείς δεν έχουμε τώρα πια κανένα τρόπο επικοινωνίας με την Αγγελική Ηλιάδη, αφού όσα είχε στο παρελθόν τα έχει αλλάξει, όπως και το σπίτι που ξέραμε ότι μένει, αφού τώρα πια έχει μετακομίσει», δήλωσε στην Espresso η μητέρα του επιχειρηματία, Μαρία Λαζαρίδη.