Σέιφριντ & Φοξ: Kαυτά φιλιά αλλά γιατί... τζούφια;

17.03.2014
Δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ σε σκηνές φωτιά, που όμως δεν "περπάτησαν" κατ' ευχή…

Η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) και η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) συναντήθηκαν κινηματογραφικά το 2009 στην ταινία "Jennifer' s Body" όπου μάλιστα μοιράστηκαν και μερικές πολύ ερωτικές σκηνές.

Στο θέμα επανήλθε η 28χρονη Αμάντα σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό "W", όπου παραδέχτηκε ότι με τη Μέγκαν "φιλήθηκαν πολύ όμορφα μαζί γιατί έχουν παρόμοια στυλ στο φιλί". Δεν μπόρεσε, όμως, να μην εκφράσει και μια απορία της.

"Τώρα που βλέπω ξανά τη σκηνή… είναι πραγματικά πολύ σεξι…Το φτιάξαμε για το κοινό, και δυστυχώς το κοινό δεν εμφανίστηκε", ομολόγησε η Σέιφριντ αναφερόμενη σαφώς στην πολύ χαμηλή εισπρακτική αποδοχή που είχε η ταινία.

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε και εσείς μια γεύση από τη φλογερή συνεύρεση των δύο γυναικών.Πάντως, δεν αποκλείεται μετά τα τωρινά σχόλια της Αμάντα η ταινία να έχει μια καινούρια, δεύτερη ευκαιρία…

Ως προς τα προσωπικά τους, η Μέγκαν μόλις καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της με τον σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) και η Αμάντα ζει τον έρωτα στο πλευρό του συναδέλφου Τζάστιν Λονγκ (Justin Long).