Σάρον Στόουν: Σύμβολο του σεξ; Ό,τι πείτε!

17.03.2014
Η διάσημη ηθοποιός σφράγισε μια ολόκληρη εποχή ως σύμβολο του σεξ. Μπορεί τον τίτλο να μην τον έχει "ασπαστεί" απόλυτα, τον απολαμβάνει όμως…

Με αποκορύφωμα τον ρόλο της στην ταινία "Βασικό Ένστικτο", η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας από τις πιο σέξι ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης.

Έχοντας συμπληρώσει τα 56 (!) χρόνια της ζωής της, η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται μιλώντας στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Wihnfrey) πως της αρέσει που ακόμη τη θεωρούν σέξι.

"Είναι μεγάλη χαρά… Είμαι ήδη 56 χρονών και αν οι κόσμος με θεωρεί σύμβολο του σεξ, ναι… Μακάρι να συνεχίζουν να το κάνουν", παραδέχτηκε η Σάρον συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θεωρεί παράλογο το όλο σκεπτικό.

"Δεν πιστεύω ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Είναι απλά μια λέξη κλισέ και η έννοια παράλογη", υποστήριξε η Στόουν τονίζοντας πως η εξωτερική ομορφιά έρχεται σε πλήρη εξάρτηση με την εσωτερική…

Πάντως, πρόσφατα η Σάρον Στόουν είχε ξαφνιάσει με την αποκάλυψη πως κάποια στιγμή στην αρχή της καριέρας της, το μόνο που ήθελε ήταν να πεθάνει. Διάβασε εδώ και θυμήσου.