Τζέιν Φόντα: Μου μένει λίγος χρόνος ζωής

25.02.2014
Τη… θνησιμότητά της αρχίζει να συνειδητοποιεί η διάσημη ηθοποιός και φιλοσοφεί.

Η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία τόσο στον κινηματογράφο, όσο στην πολιτική και φιλανθρωπική δράση ενώ έχει δίκαια κερδίσει τον τίτλο της "γκουρού του φίτνες" σε μια εποχή που η έννοια της γυμναστικής και της καλής ζωής μόλις που ξεκινούσε να δημιουργείται.

Σήμερα, στα 76 της χρόνια, η Φόντα παραμένει εντυπωσιακή και ενεργότατη σε όλους τους τομείς της ζωής της, ενώ δεν πάει πολύς καιρός από τότε που αποκάλυψε ότι με τον τελευταίο σύντροφό της κάνει "το καλύτερο σεξ της ζωής της".

Όμως, ο χρόνος είναι αμείλικτος και όσο να θέλουμε να μην του δίνουμε σημασία εκείνος περνά και φεύγει σαν νεράκι.

Αυτό, φαίνεται ότι συνειδητοποίησε ξαφνικά η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και την έχει πνίξει το… δάκρυ.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια η Φόντα σε μακροσκελέστατο ποστ που ανάρτησε στο προσωπικό της μπλογκ Janefonda.com και τίτλο "Crying" (Κλαίγοντας), "τώρα κατάλαβε τι συμβαίνει".

"Σκεφτόμουν πρόσφατα πώς γίνεται και τα δάκρυα έρχονται τόσο πιο εύκολα στην επιφάνεια πια. Και κατάλαβα ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Έχω συνειδητοποιήσει τόσο υπέροχα την έννοια του χρόνου, αλλά και πόσο λίγος καιρός μου απομένει, πόσο πολύς είναι πίσω μου και όλα έχουν γίνει τόσο πολύτιμα", έγραψε μεταξύ άλλων η 76χρονη σταρ, τονίζοντας όμως ότι μεγαλώνοντας κατάφερε να εκτιμά ακόμη και τα μικρότερα πράγματα. "Ίσως γιατί τώρα δίνω μεγαλύτερη σημασία", εξηγεί.