Ο Σάιμον Κάουελ έγινε μπαμπάς και καμαρώνει

17.02.2014
Τον γιο του κρατά στην αγκαλιά του ο διάσημος, αυστηρός κριτής των τάλεντ σόουζ και φαίνεται να έχει... μαλακώσει αρκετά.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να έρθει ο γιος του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) ο οποίος ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του, Λορίν Σίλβερμαν (Laureen Silverman) σε όλη τη διαδικασία.

Το πρώτο παιδί για τον 54χρονο πολλά βαρύ Κάουελ, ο οποίος ενημέρωσε ο ίδιος αμέσως για τη γέννηση του γιου του, αλλά και για το όνομά του.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος να σας πω ότι ο Έρικ γεννήθηκε στις 17:45. Γερός και όμορφος", έγραψε στο Twitter ο ευτυχής μπαμπάς εξηγώντας στη συνέχεια ότι του έδωσε το όνομα του δικού του πατέρα.

Σήμερα, ο Σάιμον Κάουελ μοίρασε στον κόσμο του τις πρώτες φωτογραφίες του σπλάχνου του, το οποίο προφανώς τον έχει ξετρελάνει.

"Δεν ήξερα πόσο πολύ αγάπη και περηφάνια μπορεί κανείς να νιώσει", έγραψε στη λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή (κάνε κλικ επάνω της να τη δεις καλύτερα) ενώ σε αυτή την πιο οικογενειακή που ακολουθεί, το σχόλιο ήταν πιο περιγραφικό.

"Η μαμά, ο μπαμπάς και ο Έρικ. Τώρα δύο ημερών".

Να τους ζήσει ο μικρούλης...