Έλεν Πέιτζ: Είμαι γκέι

17.02.2014
Μεγάλη απόφαση πήρε η νεαρή ηθοποιός και αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη γιατί βαρέθηκε να κρύβεται...

Η Έλεν Πέιτζ (Ellen Page) πήρε τον λόγο στο συνέδριο "Time to Thrive" που τελεί υπό την αιγίδα της οργάνωσης Human Rights Campaign με στόχο την υποστήριξη της νεολαίας της LGBT (Llesbian, Gay, Bisexual, and Transgender) κοινότητας και αποκαλύφθηκε.

"Είμαι εδώ σήμερα γιατί είμαι γκέι. Και γιατί ίσως μπορώ να κάνω μια μικρή διαφορά. Να βοηθήσω άλλους να έχουν μια πιο εύκολη και ελπιδοφόρα ζωή. Ανεξάρτητα από εμένα, νιώθω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη", εξήγησε η 26χρονη ηθοποιός που είχε προταθεί για Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "Juno" τονίζοντας ότι έχει κουραστεί να κρύβεται και να λέει ψέματα.

"Υπέφερα για χρόνια επειδή με τρόμαζε το να είμαι ανοιχτά γκέι. Το πνεύμα μου υπέφερε, η πνευματική μου υγεία υπέφερε και οι σχέσεις μου υπέφεραν. Και στέκομαι εδώ σήμερα, με όλους εσάς, στην άλλη πλευρά όλου αυτού του πόνου. Είμαι νέα, ναι, αλλά αυτό που έχω μάθει είναι ότι η αγάπη, η ομορφιά της, η χαρά της και ναι, ακόμη και ο πόνος της, είναι το πιο απίστευτο δώρο που μπορείς να δώσεις και να λάβεις ως άνθρωπος. Και αξίζουμε να βιώσουμε την αγάπη στο έπακρο, με ισότητα, χωρίς ντροπή και χωρίς συμβιβασμούς", υποστήριξε με πάθος μεταξύ άλλων ο Έλεν, την οποία σύντομα θα δούμε στην τελευταία ταινία των "X Men".