Κιμ Μπέισινγκερ: Έζησα με τον φόβο όλη μου τη ζωή

14.02.2014
Θεά στα 60 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός και άκρως αποκαλυπτική για τα προσωπικά της.

Η Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) παραβρέθηκε στην επίδειξη του Ραλφ Λόρεν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και εντυπωσίασε με την ομορφιά της, έχοντας ήδη συμπληρώσει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το κλασικό ανδρόγυνο λουκ που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, η Κιμ εξέφρασε τον θαυμασμό της για την κολεξιόν του διάσημου αμερικανού σχεδιαστή και προχώρησε σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Μπέισινγκερ εκτοξεύθηκε στη δόξα στα είκοσί της ύστερα από την τεράστια επιτυχία που είχε η ταινία "91/2 εβδομάδες".

Αυτό που ακολούθησε όμως, δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει η ηθοποιός μέχρι και πολύ πρόσφατα, έχοντας παραδεχτεί ανοιχτά την αγοραφοβία της.

"Τα χέρια μου έτρεμαν. Ίδρωνα υπερβολικά και δεν μπορούσα να κουνηθώ", θυμήθηκε η Κιμ τονίζοντας ότι κάποια στιγμή έκανε έξι μήνες (!) να βγει από το σπίτι της.

Το 2001, η Μπέισινγκερ έκανε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Πανικός: ένα φιλμ για την αντιμετώπισή του", για το HBO, όπου έλεγε χαρακτηριστικά: "Ο φόβος είναι κάτι με το οποίο έζησα όλη μου τη ζωή. Ο φόβος του να βρίσκομαι σε δημόσιους χώρους που οδηγούσε σε κρίσεις πανικού. Έμενα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα".

Μπορεί η ίδια η Κιμ Μπέισινγκερ να είναι υπερβολικά συνεσταλμένη και ντροπαλή ως προς τις κοινωνικές της δραστηριότητες, όμως η μοναχοκόρη της, από τον γάμο της με τον Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin), Άιρλαντ (Ireland) είναι το άκρως αντίθετο. Δεν αφήνει στιγμή της ζωής της που να μη μοιραστεί με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.