Βίσση - Βανδή: Όλο το «καυτό» παρασκήνιο από τη συνάντηση

03.02.2014
Συνάντηση... κορυφής είχαμε το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Pantheon και παρακολούθησε από κοντά την παράσταση της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο.

Και πήραν τα πάντα «φωτιά» από την επίσκεψη της Δέσποινας στην «απόλυτη», αφού με τον τρόπο αυτό έλαβε με... δόξες και τιμές τέλος η «αιώνια» κόντρα των δύο γυναικών! Έλα, όμως, που έρχονται τα φαν της Βίσση και «χαλάνε» το όνειρο της μεγάλης... ένωσης, αφού διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το Σάββατο υπήρξε συνάντηση... κορυφής.

Για την ακρίβεια, δεν υπήρξε καν συνάντηση. Σύμφωνα με το fan club της Βίσση, fannatics.gr, αλλά και όπως ακούσαμε στο Πρωινό, η Βανδή κάθισε με την παρέα της σε μία από τις σουίτες του θεάτρου. Και, όπως διαπιστώσαμε και από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ηλίας Κοκοτός στο Twitter, η Βανδή τα πέρασε περίφημα και ήτο μες στο τρελό το κέφι. Μάλιστα, στο διάλειμμα κατέβηκε στα καμαρίνια, αλλά επισκέφτηκε μόνο αυτό του Ρέμου.

Της Βίσση που ήταν ακριβώς δίπλα, το παρέκαμψε, ενώ αποχώρησε από το θέατρο, λίγο πριν το φινάλε της παράστασης. Πάντως, όπως ακούσαμε στο Πρωινό, όταν η Βανδή πήγε στο καμαρίνι του Ρέμου, η Βίσση ήταν στη σκηνή. Επίσης, μετά το Pantheon η Βανδή επισκέφτηκε γνωστό μουσικό στέκι τη Γλυφάδας, όπου και τραγούδησε με τη συνοδεία κιθάρας από τον Αντώνη Γούναρη.

Τώρα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν ήθελε να συναντήσει την Βίσση, θα την συναντούσε. Όπως τόσοι και τόσοι....