Το κορίτσι του Λύκου: "Να γιατί τσιτσιδώθηκα"

29.01.2014
Η Μάργκοτ Ρόμπι ξεντύθηκε για τα μάτια του Λεονάρντο ντι Κάπριο στον Οσκαρικό "Λύκο της Γουολ Στριτ". Εξηγεί γιατί.

Στα 23 της χρόνια, η καλλονή από την Αυστραλία, είδε τη μετοχή με το όνομά της να εκτινάσσεται στα ύψη μέσα τη συμμετοχή της στην τελευταία ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese).

Η Ρόμπι ερμηνεύει τη δεύτερη σύζυγο του Τζόρνταν Μπελφοντ (Jordan Belfort) –ο χαρακτήρας του ντιΚάπριο στην ταινία- και οι δυο τους μοιράζονται καυτές σκηνές, με την ίδια μάλιστα ολόγυμνη.

Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, που αφορούσαν κυρίως στην αντίδραση των δικών της όταν το έβλεπαν, τελικά πήρε την απόφαση να ξεντυθεί γιατί το ένιωσε "απόλυτα δικαιολογημένο από τον ρόλο".

"Το γυμνό είναι πολύ διαφορετικό σήμερα λόγω του ίντερνετ. Σκεφτόμουν πως αν το έκανα, θα έμενε για πάντα στο Youtube και ίσως να το έβλεπα μέχρι και σε αργή κίνηση. Δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Τα αδέλφια μου, οι παππούδες μου… όλοι θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουν, άρα δεν είναι κάτι που θα αποφάσιζα ελαφρά τη καρδία", υποστήριξε μιλώντας στο περιοδικό "Look" η νεαρή ηθοποιός, τονίζοντας όμως ότι η πίστη της πως η εν λόγω περίπτωση αξίζει τον κόπο την έκανε να δεχτεί.

"Υπάρχουν σενάρια που μου έρχονται και έχουν γυμνό για χωρίς κανέναν λόγο. Και αυτό είναι γελοίο. Όταν όμως το γυμνό είναι διασφαλισμένο δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ντροπής. Αν είναι απόλυτα δικαιολογημένο από τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις, τότε πρέπει να υπάρχει εκεί", ολοκλήρωσε η Μάργκοτ και εμείς της απαντούμε απλά: "Ό,τι πεις".

Πάντως, η όμορφη Μάργκοτ εντυπωσίασε και τον "γνώστη του είδους", Χιου Χέφνερ (Hugh Heffner). Ο θρυλικός εκδότης του "Playboy" θέλει τη Ρόμπι γυμνή στο περιοδικό του, όμως εκείνη δεν λέει το "Ναι". Για να δούμε αν τελικά την καταφέρει ο Χεφ, του οποίου η αδυναμία στις ξανθιές σεξοβόμβες είναι γνωστή στους πάντες.