Η Τζένιφερ Λόρενς και το αιδοίο στη... μασχάλη!

20.01.2014
Μια νέα έκφραση εφηύρε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που, όπως φαίνεται, δεν μασάει τα λόγια της!

Εποχή βραβείων αυτή που διανύουμε και η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς καθώς είναι υποψήφια παντού για τον ρόλο της στην ταινία "Οδηγός διαπλοκής".

Χθες ήταν η βραδιά των βραβείων SAG (Screen Actors Guild) όπου μπορεί μεν η ίδια να είδε τη Λουπίτα Νιόγκο (Lupita Nyong'o) να κερδίζει το βραβείο στην κατηγορία της, όμως στη σκηνή ανέβηκε με όλους τους συμπρωταγωνιστές της καθώς κέρδισαν το πιο "βαρύ" βραβείο της βραδιάς. Αυτό του καλύτερου καστ συνολικά.

Όμως, τη... "βόμβα" την έριξε σε λίγο πριν μπει στην αίθουσα, στο κόκκινο χαλί, εκεί όπου σταμάτησε να μιλήσει στην Τζουλιάνα Ράνσικ (Giuliana Rancic) του Ε!

Για την εκδήλωση αυτή η 23χρονη σταρ επέλεξε μία πολύ στενή στράπλες τουαλέτα Ντιόρ που της δημιουργούσε ένα μικρό προβληματάκι στις μασχάλες -όπως τα περισσότερα τέτοιου είδους φορέματα εξάλλου.

"Ξέρω ότι έχω λίπος στις μασχάλες. Δεν πειράζει. Είναι αιδοία μασχαλών", αστειεύτηκε η Τζένιφερ, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ λίγο αργότερα, μιλώντας στο CNN είπε ότι "το φόρεμά της πίεζε το στήθος της προς τη μασχάλη".

Με μια Χρυσή Σφαίρα στα χέρια της, η Λόρενς τώρα πια περιμένει τα Όσκαρ στις 2 Μαρτίου.