Καρντάσιαν: η Νόρι ποζάρει και η Κιμ γκρινιάζει

17.01.2014
Επτά μήνες μετά τη γέννησή της, η κόρη της 32χρονης ριάλιτι σταρ γίνεται όλο και πιο χαριτωμένη. Η μαμά, όμως, δεν λέει να… ξεχάσει.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) και παρόλο που προσπάθησε, δεν κατάφερε να κρατηθεί και… γκρίνιαξε.

Ανάμεσα στα άλλα που συζήτησαν οι δύο γυναίκες ήταν η δύσκολη εγκυμοσύνη της Κιμ. Και τι δεν είπε η έρμη η μάνα, μέχρι που άκουσε τη διάσημη κωμική ηθοποιό και παρουσιάστρια να της λέει "Ε, την επόμενη φορά να υιοθετήσεις" και συνήλθε.

"Πάντως, όσο δύσκολα και αν ήταν, δεν θα το άλλαζα ούτε μια στιγμή γιατί αλλιώς δεν θα είχα τον θησαυρό μου", επανήλθε στην τάξη η Καρντάσιαν μιλώντας για την 7 μηνών κορούλα της, την οποία και έδειξε σε νέες φωτογραφίες, σκέτη γλύκα (αυτές που βλέπετε στην αρχή του θέματος και αμέσως μετά).

Όσο για τον Κάνιε; "Ειλικρινά είναι ο τέλειος μπαμπάς", καμάρωσε για τον αγαπημένο της η Κιμ, αποκαλύπτοντας επίσης ότι τα κάνει όλα σε σχέση με το παιδί. Εκτός από τις πάνες. Αυτές δεν τις αλλάζει με τίποτα ο ράπερ!!!