Σοκ: Η Κιμ Καρντάσιαν χάνει τα μαλλιά της!

09.01.2014
Μπορεί στο σώμα να εντυπωσιάζει η εντυπωσιακή ριάλιτι σταρ, όμως από το κεφάλι τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) πήρε την απόφαση να κάνει το σήμα κατατεθέν μαύρο μαλλί της ξανθό αλλά τώρα πια φαίνεται πως οι τρίχες της άρχισαν να την… εγκαταλείπουν.

Η 33χρονη σταρ άφησε άφωνους τους θαυμαστές της με τη "δουλειά" που έκανε στο σώμα της επιστρέφοντας στις γνωστές καμπύλες της πολύ γρήγορα μετά την εγκυμοσύνη.

Όμως πρόσφατες εικόνες της που κυκλοφόρησαν στον Τύπο φέρνουν στενάχωρα μαντάτα από την κεφαλή!

Η Κιμ φωτογραφήθηκε χθες στον Λος Άντζελες. Φορούσε μαύρο κολάν μαύρη μπλούζα και είχε τα μαλλιά της δεμένα σε έναν ψηλό κότσο που άφηνε να φανούν "ύποπτα κενά" στις ρίζες τους.

Σύμφωνα με την ειδική στα εξτένσιον Τατιάνα Καρελίνα (Tatiana Karelina) που μίλησε στη MailOnLine, η δραματική απώλεια μαλλιών που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Κιμ είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στη δίαιτα που έκανε για να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ και η ίδια η γέννα και τα παιχνίδια των ορμονών ενδέχεται να έχουν παίξει τον ρόλο τους.

Η Κιμ φαίνεται ότι προσπαθεί να κρύψει το "κακό" με τρέσες και εξτένσιονς –παρόλο που ο εκπρόσωπός της επιμένει να το αρνείται- όμως δεν είναι σίγουρο πόσο ακόμη μπορεί αυτό να κρατήσει.

Η Καρντάσιαν δεν είναι η πρώτη διάσημη με αντίστοιχα προβλήματα. Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) και η Ριάνα (Rihanna) είδαν κάποια στιγμή την κώμη τους να αραιώνει επικίνδυνα.