Mπούλοκ: τρίο με την Ρόμπερτς & τον καυτό Κλούνεϊ

07.01.2014
Ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι έδωσαν το παρόν στα φετινά 25α Βραβεία Κινηματογράφου Palm Springs που έγιναν στις 4 Γενάρη.

Ειδικά την στιγμή που η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και μίλησε για την απόπειρά της να γκουγκλάρει το όνομά της.

Όπως τόνισε η 49χρονη ηθοποιός, υπάρχει μια κόντρα στο διαδίκτυο στην οποία εμπλέκεται σε ερωτικό τρίγωνο η ίδια, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο γόης Τζόρτζ Κλούνεϊ!

''Όπως φαίνεται Τζούλια'', είπε η Μπούλοκ από την σκηνή των βραβείων, ''έχουμε μια κόντρα για τα μάτια του Τζορτζ Κλούνεϊ. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε μιλήσει γι' αυτό, το έχουμε λύσει και έχουμε μοιραστεί την κηδεμονία του, έτσι δεν είναι; Είμαστε καλά με αυτό;''

Πάντως, στον χιουμοριστικό της λόγο η βραβευμένη με Όσκαρ Μπούλοκ ανέφερε πως επειδή ποτέ δεν κατάφερε να εξοικειωθεί με τα καλά λόγια που ακούει γύρω της, αυτή ήταν και η αιτία που οδηγήθηκε στο Google. Η ηθοποιός παραδέχτηκε βέβαια πως η κίνησή της ήταν λανθασμένη και πως κανείς δεν πρέπει να το κάνει αυτό στον εαυτό του.

Πέραν του ερωτικού τριγώνου με τον Κλούνεϊ, η Σάντρα είχε την ευκαιρία να δει σχόλια όπως το ότι δεν ξέρει τίποτα από υποκριτική, ότι δεν είναι και πολύ ελκυστική και πως έχει περάσει πια τα 40! Δες το βίντεο που ακολουθεί στο 1.00 λεπτό