Σύζυγος Σπέλινγκ: κέρατο γιατί δεν... του κάθεται!

27.12.2013
Μαύρες γιορτές έκανε η 40χρονη ριάλιτι σταρ ο σύζυγος της οποίας λέγεται ότι την απάτησε.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) εύχεται καλές γιορτές μέσα από το σάιτ της ediTORIal, καμαρώνοντας για τους αγαπημένους της αλλά η ψυχούλα της το ξέρει…

"Καθώς ένας ακόμη χρόνος τελειώνει, δεν μπορώ παρά να νιώθω ευγνώμων για όλες τις ευλογίες μου. Την όμορφη οικογένειά μου, τους απίθανους φίλους μου και φυσικά, όλους εσάς", γράφει η Τόρι, μία μέρα ύστερα από δημοσίευμα του UsWeekly που την ήθελε… κερατού.

Το περιοδικό φιλοξενεί μαρτυρία της Έμιλι Γκούντχαντ (Emily Goodhand) που υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε με τον σύζυγο της Σπέλινγκ, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) στο Τορόντο του Καναδά –έχοντας μάλιστα πιει τον Βόσπορο (!)- στις 6 Δεκεμβρίου.

"Ήταν ρομαντικός και πολύ ιπποτικός. Μου έλεγε συνέχεια πόσο όμορφη είμαι. Και μου είπε επίσης ότι με την Τόρι έχουν έναν γάμο χωρίς σεξ", αποκάλυψε η νεαρή υπογραμμίζοντας πως "τον πίστεψε".

Η Έμιλι, της οποίας το επάγγελμα δεν αναφέρεται πουθενά, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη γνωριμία της με τον Ντιν που πραγματοποιήθηκε στο Pravda Vodka House μέσω κοινών γνωστών.

"Έμοιαζε πολύ κουλ τύπος και μου άρεσε", εξήγησε η κοπέλα που πέρασε 8 (!) ώρες δίπλα του σε δείπνο. Μετά, τα ποτά άρχισε το φλερτ, αλλά μπροστά στους άλλους, ο ΜακΝτέρμοτ ήταν κύριος.

Μόλις έφυγαν όλοι, όμως, της έδωσε το κλειδί του δωματίου και αντάλλαξαν τηλέφωνα.

Εκείνη ανέβηκε επάνω και οι δυο τους άρχισαν να μιλούν για λίγο μέχρι που "ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα λόγια".

"Ένιωσα ότι μπορούσα να τον εμπιστευτώ (!)", τόνισε η Έμιλι εξηγώντας ότι ο Ντιν μιλούσε συνέχεια για τα παιδιά του και τη δουλειά του.

Στο σεξ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός, χρησιμοποίησαν προφυλακτικό, και της εξήγησε ότι "αγαπά πολύ τη γυναίκα του, αλλά εκείνη δεν του… κάθεται". Οπότε…

Αφού έγινε ό,τι έγινε, εκείνη ήθελε να φύγει για να κοιμηθεί καλά, εκείνος ήθελε λίγες αγκαλίτσες (!), όμως τελικά χώρισαν.

Την επομένη, η Έμιλι επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όμως εκεί βρήκε τον Ντιν με ακόμη έναν φίλο του, και μόλις την είδε άνοιξε τον υπολογιστή του να της δείξει φωτογραφίες της γυναίκας του και των παιδιών του.

Εκείνη, παρεμπιπτόντως, δεν ήξερε τη Σπέλινγκ, ούτε είχε δει ποτέ "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς". Μάλλον θα ήταν πολύ πολύ μικρή. Δεν εξηγείται διαφορετικά..

Πάντως, το θέμα δεν θίχτηκε καθόλου από την Τόρι, η οποία κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, περιλαμβάνοντας τον σύζυγο στις εορταστικές εκδηλώσεις της οικογένειας.

Ζ. Κ.