Σοκ: Δες το δώρο του Κάνιε στην Κιμ

27.12.2013
Ήθελε κάτι πολύ ξεχωριστό για την αγαπημένη του ο διάσημος ράπερ και πραγματικά το βρήκε…

Καμάρωσε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) για το δώρο πους της έδωσε το Κάνιε Γουεστ (Kanye West) για τα Χριστούγεννα –και δεν έχει και άδικο. Τουλάχιστον ως προς την αξία του δώρου, γιατί το αισθητικό κομμάτι των πάντων είναι κάτι τελείως υποκειμενικό, ακόμη και όταν αφορά σε ένα –σχεδόν- έργο τέχνης.

Και για να εξηγούμεθα…

Ο Κάνιε δώρισε στην Κιμ μια τεράστια τσάντα Hermes και συγκεκριμένα το μοντέλο Birkin σε χρώμα ταμπά, που από μόνη της στοιχίζει περί τα $16,000 (€11.544).

Η έκπληξη όμως δεν σταματά εκεί καθώς ο Γουεστ ζήτησε από τον καλό του φίλο Τζορτζ Κόντο (George Condo) –ο οποίος τυγχάνει και ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της μοντέρνας τέχνης- να τη ζωγραφίσει για χάρη της καλής του.

Ο Κόντο έβγαλε τα πινέλα του και ιδού το γυμνό δημιούργημά του, όπως το πόσταρε στο Istagram της η περήφανη 33χρονη ριάλιτι σταρ.


Πόσο του κόστισε στο σύνολο του Κάνιε, επίσημα δεν έγινε γνωστό, όμως ανεπίσημα, κρατούμε την τιμή της τσάντας ως τσάντα και προσθέτουμε την πληροφορία πως ένας από τους πιο πρόσφατους πίνακες του καλλιτέχνη με τίτλο "The Manhattan Strip Club" πωλήθηκε πέρσι σε δημοπρασία στην απίθανη τιμή των $1,3 εκατομμυρίων.

Κι όμως… Για το κορίτσι του και για την Τέχνη, ο Κάνιε δεν τα υπολογίζει τα χρήματα. Θέλει μόνο το καλύτερο.

Εξάλλου, ο Γουεστ και ο Κόντο είναι παλιοί γνώριμοι καθώς το 2010, ο ράπερ είχε ζητήσει από τον ζωγράφο να δημιουργήσει μερικές εικόνες για το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο "My Beautiful Dark Twisted Fantasy".

Δες το αποτέλεσμα εδώ και κρίνε…

Ζ. Κ.