Μαζωνάκης: "Θα ήθελα να ερωτευτώ, μου έχει λείψει"

27.12.2013
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε τόσο για την πολύχρονη καριέρα του όσο και για την προσωπική του ζωή κι όσα είπε έχουν ενδιαφέρον αφού ανήκει στους celebrities που μιλάει ανοικτά.

Όσον αφορά την καριέρα του, ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» ότι δουλεύοντας στη νύχτα από 15 ετών «έχασα την παιδικότητά μου - την αφέλεια που έχει ένας έφηβος, τον ελεύθερο χρόνο και το παιχνίδι. Από 15 ετών κυκλοφορούσα με ένα organizer, ένα μικρόφωνο στην τσέπη και δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα. Το πρωί πήγαινα σχολείο, το βράδυ δούλευα και στο ενδιάμεσο είχα ελάχιστες ώρες ύπνου.

Όλος αυτός ο αγώνας μπορεί να με ωφέλησε επαγγελματικά, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν σε κάποια χρόνια κλείσω τα μάτια μου, κοιτάξω στο παρελθόν και μετανιώσω για τα χρόνια της χαμένης αθωότητας».

Παραδέχτηκε ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο από το 1998 έως το 2000 οπότε και του βγήκε όλη η κούραση κι ήθελε να είναι σπίτι του και να μην έχει πολλά πολλά με τους ανθρώπους, ενώ τότε είδε να σκοτεινιάζουν πολλά πράγματα γύρω του. Ωστόσο, το σημαντικό για εκείνον ήταν το γεγονός ότι ξύπνησε και συνέχισε πιο δυνατός.

Όσον αφορά τα προσωπικά του, ο Μαζωνάκης είπε ότι θέλει ερωτευτεί και να κάνει σχέση, αφού του έχει λείψει αυτό το συναίσθημα, ενώ σε ερώτηση εάν οι εφήμερες σχέσεις φθείρουν ένα άτομο, απάντησε:

«Σε φθείρουν, σου παίρνουν πολλή ενέργεια, αλλά ίσως είναι απαραίτητες κάποιες φορές. Το κακό είναι πως καμιά φορά μπορεί να έρθει δίπλα σου κάτι καλό κι εσύ να είσαι ανίκανος να το εκτιμήσεις».

Κι αν αναρωτιέσαι εάν θέλει να γίνει μπαμπάς, ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ του την ανάγκη.

Ν.Ε.