Τσάρλι Σιν: κινδυνεύει να χάσει τα παιδιά του

20.12.2013
Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα για τον διάσημο ηθοποιό που ενδέχεται να δει τα διδυμάκια του να κάνουν Χριστούγεννα σε ξένο σπίτι.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έχει πέντε παιδιά. Μια μεγάλη κόρη από τον εφηβικό έρωτά του, δύο κόρες από τον γάμο του με την Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) και δίδυμα τετράχρονα αγόρια από τον γάμο του με την Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), η οποία δεν έχει σταματήσει να μπαινοβγαίνει στα κέντρα αποτοξίνωσης λόγω της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Καθώς ούτε εκείνη ούτε ο Σιν ήταν ικανοί για την επιμέλεια των μικρών, τον ρόλο αυτό είχε αναλάβει η Ρίτσαρντς, η οποία μπορεί να χώρισε από τον ηθοποιό το 2006, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες.

Πριν από μερικούς μήνες η Ντενίζ παρέδωσε την επιμέλεια των παιδιών στον αδελφό της Μπρουκ, Σκοτ, όμως σύμφωνα με το RadarOnline, βάσει "μυστηριωδών στοιχείων" που προέκυψαν τόσο για τη μαμά όσο και για τον θείο τους, θεωρείται πολύ πιθανό να δοθούν τα παιδιά σε θετή οικογένεια για τις γιορτές.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι κανείς από την άμεση οικογένεια δεν γίνεται να αναλάβει τα παιδιά, δεν αποκλείεται η επίβλεψη των παιδιών από άλλη οικογένεια να γίνει μόνιμη πολύ σύντομα.

Στο μεταξύ, όσο και αν στεναχωρεί η κατάσταση τον Σιν, ο οποίος αποκλείεται να αναλάβει ποτέ την κηδεμονία των παιδιών, λόγω πρότερου έκκλητου βίου (!), αυτό τον καιρό ζει τον έρωτά του με τη νέα πορνοστάρ σύντροφό του, που δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει η τέταρτη σύζυγός του.

Ζ. Κ.