Σφακιανάκης: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Βανδή

05.12.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευθέως» ήταν ο Νότης Σφακιανάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιβόητη αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα, λόγω των δηλώσεων του για την Χρυσή Αυγή.

Και τούτη ήταν η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης μιλά για την Δέσποινα, ενώ αποκάλυψε και με ποιο τρόπο η τραγουδίστρια «έσπασε» τη συμφωνία της συμφωνία τους. «Ένα μήνυμα μου έστειλε και έτσι έληξε η συνεργασία»

«Αν με πείραξε που συμπεριφέρθηκε έτσι η Δέσποινα Βανδή;; Το αφήνω στην κρίση σας. Εγώ δεν έπρεπε να είμαι εδώ σήμερα, αλλά με όλα αυτά που έγιναν χθες υποσχέθηκα να έρθω. Δεν ήθελα να είμαι εδώ. Όταν είχαμε μιλήσει, σου είχα πει πως αν κάνω συνέντευξη, μετά από κάποιο διάστημα, θα την κάναμε παρέα. Εφόσον, όμως, έδωσα τον λόγο μου… Εμένα ο λόγος μου είναι 12 συμβόλαιο υπογεγραμμένα. Αυτό. Όποιον αθετεί, λοιπόν, τη συμφωνία του διότι διαφωνεί με του άλλου τις ιδέες, το αφήνω στην κρίση σας» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Αν διαφωνώ εγώ με τις ιδέες σου, τι θα σου κάνω; Δεν θα συνεργαστώ, ενώ έχουμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι θα συνεργαστούμε; Δεν σε γνωρίζω; Ξέρω ποιος είσαι για αυτό και έχω συμφωνήσει να συνεργαστώ μαζί σου. Έμενα ένα μήνυμα μου έστειλε και έτσι έληξε η συνεργασία. “Λυπούμαι πάρα πολύ, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, αλλά δεν μπορώ να συνυπάρξω σε ένα χώρο διότι συνέβησαν αυτά που συνέβησαν” ανέφερε το μήνυμα. Που δεν ξέρω και τι συνέβη»