Σε ποιον ηθοποιό πρότειναν χρήματα για σεξ;

28.11.2013
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης εγκατέλειψε την Ελλάδα για πολλούς λόγους όπως αποκάλυψε στο περιοδικό “Eγω weekly”.

"Έπαθα φρίκη. Ένιωσα πως παρόλο που ασχολούμουν με αξιόλογα πράγματα, έκανα πάρα πολλά ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, πρόπερσι έφυγα άρον άρον από την παράσταση “Τρίτο στεφάνι”, χωρίς καν να συμμετέχω στην υπόκλιση των ηθοποιών για να πάω να τραγουδήσω. Έκανα πολλή τηλεόραση, ηχογραφήσεις, video clip, φωτογραφήσεις, συνεργαζόμουν τότε και ως μοντέλο στον οίκο Armani. Αισθάνθηκα ότι είχα υπερεκτεθεί χωρίς λόγο και σιγά σιγά είχα αρχίσει να καίγομαι. Ήθελα να κάνω μια επανεκκίνηση", είπε.

Υπήρχαν άνθρωποι που τον πλήγωσαν: "Με πλήγωσαν αρκετοί. Τα ΜΜΕ για παράδειγμα, όσο φιλικά και να δείχνουν, άλλο τόσο μπορούν να γίνουν και ανθρωποφάγα. Όλα αυτά τα ανυπόγραφα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική μου ζωή με έκαναν κουρέλι", είπε αναγνωρίζοντας πως ήταν λάθος του όλες αυτές οι ημίγυμνες φωτογραφήσεις.

"Παραμυθιάστηκα, παρασύρθηκα, άκουσα λάθος συμβουλές. Δεν σύρθηκα να κάνω αυτές τις φωτογραφήσεις. Είμαι όμως πιο ρομαντικό και συνεσταλμένο άτομο από αυτό που φανταζόταν ο κόσμος για μένα. Νευρίασα όταν κατάλαβα το λάθος μου να φωτογραφίζομαι συνέχεια ημίγυμνος σαν ένα κομμάτι κρέας", είπε.

Και οι ανήθικες προτάσεις δεν άργησαν να έρθουν: "Έγινα κουρέλι. Άνοιγα το Facebook να διαβάσω μηνύματα και είχα μόνο σεξουαλικές προτάσεις. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Άρχισα να σβήνω τις ημίγυμνες φωτογραφίες και να διαγράφω όλους εκείνους που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία μου έλεγαν ευθέως τα πιο πρόστυχα πράγματα. Μετά άρχισαν όλα να μου φταίνε. Μου έκαναν συνεχώς και χωρίς ντροπή ανήθικες προτάσεις. Μου πρότειναν μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα", είπε.

Kαι έτσι κάπως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αλλάξει όλα όσα τον στεναχώρησαν!

Ε.Α.