Σέξι η Καρντάσιαν στην πρώτη εμφάνιση ως μάνα

30.09.2013
Από τη στιγμή που γέννησε, έχουμε δει τη διάσημη τηλεπερσόνα σε ανεπίσημα ενσταντανέ, όμως να που ποζάρει πρώτη φορά επίσημα. Και όχι μόνη.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της επίδειξης μόδας του οίκου Ζιβανσί στο Παρίσι.

Για αυτή την ξεχωριστή στιγμή, η 32χρονη, ξανθιά πια, ριάλιτι σταρ επέλεξε ένα μακρύ μαύρο σέξι φόρεμα με ψηλό σχίσιμο στο πόδι και βαθύτατο ντεκολτέ, καμουφλαρισμένο όμως, καθώς ήταν καλυμμένο με διαφάνεια στο μπούστο.

Το σύνολο συμπλήρωνε ένα σκούρο μοβ ζευγάρι σανδάλια με ψηλό δέσιμο και φυσικά… ο σύντροφος, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) ο οποίος καμάρωνε στο πλευρό της καλής του. Όπως πάντα!

Χέρι χέρι, οι δυο αγαπημένοι κάθισαν στις θέσεις τους –στην πρώτη σειρά, εννοείται- ενώ όσοι αναρωτιούνται για τη μικρή Νόρι (Nori), εκείνη έμεινε σπίτι με τη γιαγιά. Είναι πολύ μικρή για ταξίδια, είπε ο μπαμπάς και η μαμά δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση.

Όσο για το επίμαχο θέμα των κιλών. Ε... 3,5 μήνες έχει που γέννησε η Κιμ και ουδέποτε υπήρξε συλφίδα, έτσι και αλλιώς. Οπότε, η μια χαρά ζουμερή σταρ που ξέραμε, επανείλθε δυναμικά.

Ζ. Κ.