Gossip από το Άλφα ως το Ωμέγα

27.08.2008
Μπορεί να διανύουμε περίοδο σχολικών διακοπών, ωστόσο τόσες ώρες κάτω από την ομπρέλα να ξεφυλλίζουμε περιοδικά και εφημερίδες κάτι μάθαμε και φέτος. Για να γυρίσετε πραγματικά πλουσιότεροι από τις διακοπές σας σε... γνώσεις

Aπό τον Γιάννη Πολέμη

Μπορεί να διανύουμε περίοδο σχολικών διακοπών, ωστόσο τόσες ώρες κάτω από την ομπρέλα να ξεφυλλίζουμε περιοδικά και εφημερίδες κάτι μάθαμε και φέτος. Για να γυρίσετε πραγματικά πλουσιότεροι από τις διακοπές σας σε... γνώσεις, σας παρουσιάζουμε από το Α ως το Ω τα πρόσωπα που βρίσκονται για ένα ακόμη καλοκαίρι επάξια στις επάλξεις της ελληνικής showbiz.

Α όπως Αλεξανδράτου. Και, φυσικά, όχι η Άρτεμις, που είναι ήσυχο κορίτσι και περνά απαρατήρητη, αλλά η Τζούλια. Το κορίτσι, ύστερα από πολλές περιπέτειες αποφάσισε, λέει, να νοικοκυρευτεί με τον καλό της, ονόματι Μισέλ, και μπάρμαν στο επάγγελμα. Πριν ή μετά τις εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει σε νυχτερινό κέντρο της Λ. Συγγρού, δεν γνωρίζουμε προς το παρόν.

Β όπως Βίσση-Βανδή. Πλησιάζει η ώρα που οι δύο μεγάλες «αντίπαλες» της ελληνικής πίστας θα βρεθούν σε κοντινό τετ-α-τετ. Ως γνωστόν, έκλεισαν και οι δύο θέσεις στα VIP καθίσματα του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Μαντόνα. Η συνάντηση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Γ όπως Γαβαλάς Λάκης. Το γνωστό fashion icon του ελληνικού καλοκαιριού και συγκεκριμένα της Μυκόνου, ο γνωστός επιχειρηματίας «ξαναχτύπησε», φωτογραφιζόμενος με μακρύ καφτάνι και αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται να κάνει χιουμοριστική εκπομπή. Πέταξε δε και τη θεϊκή ατάκα «τρέμε Λάκη, απ τον Λάκη», εννοώντας το συνονόματό του Λαζόπουλο...

Δ όπως Δαλιάνη Αγγελική. Πού εξαφανίστηκε αυτό το κορίτσι μετά τη «Μαρία την Άσχημη»; Κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παιδική μουσική παράσταση «Το Ασχημόπαπο» και συνδυάζει διακοπές με τον καλό της Μάνο Παπαγιάννη, ενώ προς το παρόν δεν έχει κλείσει κάποιο σίριαλ για του χρόνου, καθώς όπως λέει η ίδια θέλει να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με το θέατρο.

Ε όπως Ελεωνόρα Μελέτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά το «διαζύγιό» της με τον ΑΝΤ1 έχει πάρει σβάρνα τα ελληνικά νησιά με τον καλό της Γιάννη Ολιζιένσκι, ενώ παράλληλα μ ένα κινητό στο χέρι προσπαθεί να κλείσει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη. Θα είναι ο ΣΚΑΪ και το εναλλακτικό πρωινό ή το για άλλους λόγους εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του STAR τα Σαββατοκύριακα;

Ζ όπως Ζήνα Πέγκυ. Κανείς μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις φήμες για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ήδη δύο μηνών, μάλλον όμως πρόκειται για ράδιο-αρβύλα αν σκεφτεί κανείς πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η τραγουδίστρια συμφώνησε να εμφανίζεται για όλο το χειμώνα με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Η όπως Ηλίας Πανταζόπουλος. Επιστροφή στην τηλεόραση ετοιμάζει ο δαιμόνιος μάνατζερ και μουσικός παραγωγός. Αν και ακόμη δεν έχει υπογράψει, μάλλον θα τον δούμε σ' ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Προς το παρόν συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση, με σύντομες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Θ όπως Θεοδωρίδου Νατάσσα. Μετά από το χωρισμό της με τον Σέρρο Μύρτα, η γνωστή τραγουδίστρια συνεχίζει ανέμελη τις διακοπές της στα νησιά. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Ρόδο με τις κόρες της και μεγάλη παρέα, και χαλαρώνει γιατί την περιμένει ένας φορτωμένος επαγγελματικά χειμώνας. Ως γνωστόν, συμφώνησε με τον Γιώργο Μαζωνάκη να εμφανιστούν μαζί στην πίστα του «Βοτανικού».

Ι όπως Ιορδάνης Παπακυριακού. Για μία ακόμη χρονιά ανακηρύσσεται επάξια ο ρεπόρτερ του καλοκαιριού με καθημερινές ανταποκρίσεις από τη Μύκονο και τα τεκταινόμενα στο νησί. Αν και του προτάθηκε να συμμετέχει σε πάνελ εκπομπής, ο ρεπόρτερ Ιορδάνης θα παραμείνει μάχιμος στα χαρακώματα της «παραλιακής» και το χειμώνα της οδού Πειραιώς.

Κ όπως Καγιά-Κριθαριώτης. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz αναμένεται να ανέβει λίαν συντόμως τα σκαλιά της εκκλησίας μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο νεαρός επιχειρηματίας στην αγαπημένη του. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σχέδια της Βίκυς, το όνομά της συνεχίζει να παίζει για τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Γρηγόρη στον «Όμορφο Κόσμο».

Λ όπως Λάκης Λαζόπουλος. Ο «σύγχρονος Αριστοφάνης» όπως τον χαρακτηρίζουν οι τηλεκριτικοί, προς το παρόν ξεκουράζεται στην Πάρο, παρέα με τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο. Όσο για το «Αλ Τσαντίρι», δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο ή Ιανουάριο, λόγω θεάτρου, αν και δέχεται ασφυκτικό pressing από τους ανθρώπους του ALPHA τουλάχιστον για 15θήμερη παρουσία στις οθόνες μας τα βράδια της Τρίτης.

Μ όπως Μενεγάκη Ελένη. Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της το Σεπτέμβριο στη «μάχη» της τηλεθέασης. Φέτος θα βρίσκεται και απέναντι από τον Σάκη Ρουβά, καθώς το Dream Show το οποίο και συμφώνησε να παρουσιάσει θα προβάλλεται την ίδια ώρα και μέρα με το αντίπαλο «Χ- Factor» του ΑΝΤ1.

Ν όπως Ντέμης Νικολαϊδης. Ένα φωτογραφικό φιλμ μαζί με τη Δέσποινα και τα παιδιά στην Ελούντα ήταν αρκετό για να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετούς μήνες και ήθελαν το πιο πολυδιαφημισμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz να παίρνει διαζύγιο το Σεπτέμβριο. Οι φωτογραφίες του προέδρου της ΑΕΚ μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους είναι μάλλον συλλεκτικές, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι γνωστό πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τη δημοσιότητα.

Ξ όπως Ξυλά Φαίη. Όλα καλά για τη νεαρή ηθοποιό, που μπορεί να μην ευτύχησε ως πρωταγωνίστρια να δει το τέλος του «Γιούγκερμαν», συνεχίζει ωστόσο γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γιάννη Ξανθόπουλου «Όλα θα πάνε καλά», που αναμένεται την επόμενη χρονιά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο όπως Οικονομόπουλος Νίκος. Ο νεαρός επιτυχημένος τραγουδιστής μάλλον τελικά θα αποφύγει το χακί για λίγο ακόμη, καθώς σύμφωνα με φήμες πήρε μία ακόμη μικρή αναβολή από το στρατό. Προς το παρόν συμφώνησε να εμφανιστεί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Θάνο Πετρέλη σε γνωστό κέντρο της Παραλιακής.

Π όπως Πάρης. Σκέτο. Επώνυμο δεν χρειάζεται. Άσε που στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε ως Κασιδόκωστα, στο εξωτερικό ως Latsis. Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον περιζήτητο εργένη να αφήνει για λίγο τις ξανθιές για μελαχρινή ύπαρξη που γνώρισε στη Γλυφάδα. Πάντως, σε αντίθεση με προηγούμενα καλοκαίρια, ο νεαρός γόνος προτιμά τις βουτιές στις πισίνες του «Αστέρα» παρά τις εξορμήσεις με το σκάφος του στα ελληνικά νησιά.

Ρ όπως Ράπτη Έλενα. Μετά τη περαστική (ευτυχώς) περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η ξανθιά βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας τρέχει και δεν φτάνει. Όχι για διακοπές, αλλά για να προλάβει να είναι όλα έτοιμα το Σεπτέμβριο, οπότε θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της Γιάννη Μαρακάκη.

Σ όπως Στάη Έλλη. Κυρία Γουλανδρή εδώ και μερικούς μήνες, η επιτυχημένη δημοσιογράφος συμφώνησε να παραμείνει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA και την επόμενη σεζόν υπό τον όρο βέβαια να υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε όλα. Μία απ αυτές και το στούντιο, το οποίο ήδη ξηλώθηκε και στήνεται εκ νέου, προκειμένου η δημοσιογράφος να μπορεί να παρουσιάζει και κάποια θέματα όρθια.

Τ όπως Τσιμιτσέλης Γιάννης. Ένοικος πολυκατοικίας στο MEGA, «Κώστας Σπυρόπουλος» στη βιογραφία της Αλίκης στον ALPHA, ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα: «Τώρα θέλω να γίνω πρωθυπουργός»... Τα υπουργεία αναμένεται να μοιραστούν σε ξανθιές και μελαχρινές αιθέριες υπάρξεις των μπουζουκίων.

Υ όπως Υπουργοί. Οι πραγματικοί υπουργοί παραθερίζουν «σεμνά και ταπεινά», με σκάφη και σε πολυτελή καταλύματα. Δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα σε Πάρο, Μύκονο ή στην Ελούντα.

Φ όπως Φαρμάκη Όλγα. Το φάγανε το κορίτσι ότι χώρισε από τον αγαπημένο της, επιχειρηματία στο επάγγελμα, Αλέξανδρο Αγγλούπα. Ανοησίες! Χρόνο δεν έχουν να βρεθούν τα παιδιά, γιατί το νεαρό μοντέλο, παρουσιάστρια, celebrity, τέλος πάντων, οργώνει την ελληνική επαρχία. Από Κόρινθο μέχρι Γιαννιτσά θα συναντήσετε αφίσες της, προσοχή όμως στις ημερομηνίες!

Χ όπως Χρουσαλά Μαριέττα. Γύρισε από το Σεν Τροπέ και «χώρισε» με τον Λεό Πατίστα. Προσωρινά εννοώ, γιατί η παρουσιάστρια επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Μυτιλήνη, για διακοπές, ενώ ο νεαρός επιχειρηματίας πήρε το σκάφος και τους φίλους του και την έκανε κατά Μύκονο μεριά. Το ζευγάρι είναι αγαπημένο όσο ποτέ άλλοτε και, μάλιστα, η Μαριέττα συμβουλεύεται τον επιχειρηματία για τα επαγγελματικά της. Στο ALTER, πάντως, ακόμη δεν υπέγραψε.

Ψ όπως Ψινάκης Ηλίας. Ο μάνατζερ τρέχει και δεν φτάνει. Από την Πάρο για γυρίσματα με τον Γιάννη Αϊβάζη για τις «Πεθερές» του MEGA, στη συνέχεια Μύκονο για τις απαραίτητες κοινωνικές επαφές και πάλι πίσω στην Αθήνα για την προετοιμασία της νέας του βραδινής εκπομπής «Ηλίας Darling». Για το αν θα είναι στο team του Σάκη στη Eurovision άκρα του τάφου σιωπή μέχρι στιγμής...

Ωρα για διακοπές. Όπου φύγει-φύγει και για μας τους τελευταίους εναπομείναντες στο κλεινόν άστυ. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!