Μπέκαμ: "Τα παιδιά μας κάνουν ό,τι θέλουν".

02.04.2013
Μια ιδέα για το πώς μεγαλώνουν τα βλαστάρια τους έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου.

Ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ και σίγουρα σε αυτή την περίπτωση η δυσκολία του να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι πιο μεγάλη. Πόσο μάλλον… τέσσερα.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη στον Πέντρο Πίντο του CNN World Sport, o 38χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως εκείνος και η σύζυγός του κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν στα παιδιά τους μια "όσο πιο φυσιολογική ζωή" γίνεται.

Μάλιστα ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε ότι ο 14χρονος –και μεγαλύτερος- γιος του, Μπρούκλιν (Brooklyn) έχει γίνει ήδη ιδιαίτερα ανεξάρτητος καθώς έχει μπει για τα καλά στην εφηβεία.

"Ο πρωτότοκός μου βρίσκεται τώρα σε μια ηλικία που θέλει να κάνει τα πάντα και να πάει παντού. Εμείς πρέπει να τον συγκρατούμε. Πρέπει να του εξηγούμε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δεν μπορεί να κάνει", εξήγησε ο Μπεκς, τονίζοντας όμως ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο –και μάλιστα σχεδόν πάντα.

"Για να είμαι ειλικρινής, επιτρέπουμε στα παιδιά μας να κάνουν ό,τι θέλουν τις 99 στις 100 περιπτώσεις γιατί θέλουμε να έχουν μια φυσιολογική ζωή", ομολόγησε ο Ντέβιντ –και αμαρτία ουκ έχει!

Στη συνέχεια ο διάσημος ποδοσφαιριστής που αυτό τον καιρό παίζει με τα χρώματα της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε και για τις θυσίες που πρέπει να κάνει ως πατέρας.

"Η θυσία που αναγκάστηκα να κάνω εγώ, ως πατέρας αλλά και ως σύζυγος είναι ότι χρειάζεται να είμαι μακριά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Είναι δύσκολο για όλους αλλά τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι ο Μπαμπάς δουλεύει σκληρά", εξήγησε στη συνέχεια ο Μπέκαμ, ο οποίος εκτός από τις δικές του επαγγελματικές δραστηριότητες έχει σταθεί σαν βράχος και σε αυτές της συζύγου του.

Εκτός από τον Μπρούκλιν, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν μαζί τον 10χρονο Ρόμεο, τον 8χρονο Κρουζ και την 1,5 ετών Χάρπερ.

Ζ. Κ.