Χολιγουντιανό deal στην Πάρο!

27.08.2008
Επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες κλείστηκε πριν από μερικά 24ωρα μια κορυφαία συμφωνία του Χόλιγουντ. Τομ Χανκς και Μόνικα Μπελούτσι συμφώνησαν να συμπρωταγωνιστήσουν, σύμφωνα με πληροροφορίες, σε μια ερωτική περιπέτεια με φόντο το Αιγαίο

Επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες κλείστηκε πριν από μερικά 24ωρα μια κορυφαία συμφωνία του Χόλιγουντ. Τομ Χανκς και Μόνικα Μπελούτσι συμφώνησαν να συμπρωταγωνιστήσουν, σύμφωνα με πληροροφορίες, σε μια ερωτική περιπέτεια με φόντο το Αιγαίο!

Ως γνωστόν, όπως κάθε καλοκαίρι, ο Τομ Χανκς παραθερίζει μαζί με την οικογένειά στο υπέροχο εξοχικό που διαθέτουν στην Αντίπαρο. Ακριβώς απέναντι στην Πάρο, και συγκεκριμένα στα Τσουκάλια, βρέθηκε η καυτή Μόνικα Μπελούτσι. Μαζί της βρισκόταν ο σύζυγός της Βενσάν Κασέλ και η Δωροθέα Μερκούρη με την οικογένειά της.

Όταν ο Τομ Χανκς πληροφορήθηκε τον ερχομό της καλής του φίλης στο νησί πήγε να την επισκεφθεί. Μαζί απόλαυσαν ντόπια εδέσματα και καλό κρασί και συζήτησαν για μία ενδεχόμενη συνεργασία τους σε κινηματογραφική ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στο απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων. Δεν είναι τυχαία, βέβαια, η παγκόσμια επιτυχία του «Μamma Μia», που σαφώς και επηρέασε τους δύο ηθοποιούς.

Οι δύο σούπερ σταρ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους λόφους του Χόλιγουντ, όπου αναμένεται να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Πώς πέρασε τις διακοπές της
Με άκρα μυστικότητα έκανε τις διακοπές της στην Πάρο η Μπελούτσι. Έμεινε από τις 11 μέχρι τις 17 Αυγούστου φιλοξενούμενη από φιλικό τους ζευγάρι από τη Γαλλία.

Στο νησί έφτασε με ιδιωτικό ελικόπτερο και έναν άντρα της προσωπικής της ασφαλείας για να καταλύσει σε βίλα σ' ένα μικρό όρμο του νησιού, λίγο έξω από τη Νάουσα της Πάρου. Ήθελε να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί, και το ζευγάρι που τη φιλοξένησε, φρόντισε να έχει ό,τι ήθελε για να περάσει όμορφα τις διακοπές της. Με νοικιασμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε φιμέ τζάμια, η Ιταλίδα σταρ που στα 42 της χρόνια εξακολουθεί να είναι θεά και να αποτελεί την ερωτική φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών στον πλανήτη, έφτασε σούρουπο στη βίλα που μοιάζει με όαση, στα γραφικά Τσουκάλια, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της Νάουσας της Πάρου, η οποία κατακλύζεται από δεκάδες celebrities. Όλες τις μέρες φορούσε καπέλο ή μπαντάνα και μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και το ντύσιμό της παρέπεμπε περισσότερο σε τουρίστρια παρά σε σταρ. Ελάχιστα βγήκε από την έπαυλη, που διαθέτει κήπο και μια μεγάλη πισίνα, καθώς προτιμούσε να απολαμβάνει το μπάνιο της παίζοντας ατελείωτες ώρες με την 4χρονη κόρη της Ντέβα. Η μικρούλα έκανε πολύ καλή παρέα με τις κόρες τής Δωροθέας, Γαία και Ηλέκτρα. Στο φαγητό της ήταν πολύ λιτοδίαιτη και ένας συγκεκριμένος άνθρωπος εφοδίαζε τους ιδιοκτήτες της βίλας με τα απαραίτητα ψώνια, που ήταν, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, πολλά φρέσκα ψάρια, λαχανικά και φρούτα, ενώ και μια συγκεκριμένη μάρκα εμφιαλωμένου νερού ήταν στις προτιμήσεις της σέξι σταρ. Πρόσεχε πολύ το δέρμα της, δεν έκανε πολύ ηλιοθεραπεία και χαλάρωνε ξαπλωμένη σε μια σεζλόνγκ κάτω από μια ομπρέλα πίνοντας φυσικούς χυμούς. Η Ιταλίδα σταρ δεν ήταν καθόλου σνομπ και έμεινε ευχαριστημένη που δεν υπέστη το κυνήγι των παπαράτσι, καθώς η έπαυλη είναι απομακρυσμένη και διαθέτει και ψηλή περίφραξη. Φόρτισε τις μπαταρίες της και έφυγε ανανεωμένη για την πατρίδα της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη χώρα μας, αφού εκκρεμεί η συμμετοχή της στην ταινία του Ολυμπιακού, που θα βασίζεται στο γνωστό βιβλίο του Διονύση Χαριτόπουλου «Τη νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι» όπου, αν τελικά συμφωνήσει στα οικονομικά και πει το «ναι», θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αλέξη Γεωργούλη, όπως πρώτο έγραψε πριν από μερικούς μήνες το ΛΟΙΠΟΝ. Στην ταινία θα σκιαγραφείται η ιστορία του Πειραιά από το 1967 μέχρι τις μέρες μας, αλλά θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις ιδιαίτερα στις ερωτικές σκηνές με τον Αλέξη Γεωργούλη.