Μελτέμι από ξένους celebrities

22.08.2008
Απουσία πήραν οι περισσότεροι Greek celebrities από το καλοκαιρινό social life, αφού το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου οι περισσότεροι από αυτούς ή έστω οι πιο ταυτισμένοι με τη Μύκονο απαρνήθηκαν τα σοκάκια και τις παραλίες του κοσμοπολίτικου νησιού.
Απουσία πήραν οι περισσότεροι Greek celebrities από το καλοκαιρινό social life, αφού το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου οι περισσότεροι από αυτούς ή έστω οι πιο ταυτισμένοι με τη Μύκονο απαρνήθηκαν τα σοκάκια και τις παραλίες του κοσμοπολίτικου νησιού. Φωτεινή εξαίρεση η εγκυμονούσα Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μετά του συζύγου της Κωνσταντίνου Κοροξενίδη.

Απεναντίας, ηχηρό «παρών» στο Νησί των Ανέμων (και όχι μόνο) έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο πολλοί celebrities πασίγνωστοι ανά την υφήλιο. Λιζ Χάρλεϊ, Βαλεντίνο, αλλά και Κουίν Λατίφα πλημμύρισαν με λάμψη και κομψότητα τις αυγουστιάτικες μέρες και νύχτες της Μυκόνου.

Τη Λιζ Χάρλεϊ συνόδευε, φυσικά, ο Ινδός πολυεκατομμυριούχος σύζυγός της Αρούν Ναγιάρ. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νησί συντροφιά με το σχεδιαστή Βαλεντίνο, ο οποίος βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη Μύκονο με την πολυτελή θαλαμηγό του και μαγνήτισε τα βλέμματα των περίοικων. Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του Χιου Γκραντ κυκλοφορούσε με σορτσάκια και καφτάνια, ενώ το μπάνιο της προτιμούσε να το κάνει είτε στα ανοιχτά της Μυκόνου είτε στις πισίνες της πολυτελούς θαλαμηγού του Ιταλού σχεδιαστή. Αντίθετα, ο σύζυγός της πιάστηκε από το φακό να λιάζεται στην Ψαρρού. Ο Βαλεντίνο ντυμένος πάντα στην «τρίχα» απέφευγε τις πλαζ του νησιού προτιμώντας τη θαλαμηγό του.

Με το πλωτό του «παλάτι» άραξε στη Μύκονο κι ένας ακόμη διάσημος σχεδιαστής, ο Τζόρτζιο Αρμάνι. Κομψός και απίστευτα καλοδιατηρημένος για την ηλικία του, ο Αρμάνι σύχναζε σε γραφικά ταβερνάκια, in μπαράκια και clubs. Όσο για το μπάνιο του, επέλεξε να το κάνει τόσο στις πολυσύχναστες παραλίες όσο και στις πιο priv, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τις γεμάτες παραλίες της Μυκόνου επέλεξε και η Κουίν Λατίφα. Η διάσημη ράπερ και ηθοποιός, η οποία στα 37 της κατάφερε να αποκτήσει ένα Γκράμι, ένα Έμι και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο παρέα με φίλους και συνεργάτες. Μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ το νησί, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το ξαναεπισκεφθεί στο μέλλον.