Χώρισε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας;

26.08.2008
"Χώρισε ο Κασιδόκωστας»; Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται στα χείλη και τα πανέμορφα κεφάλια των επωνύμων κυριών που απολαμβάνουν στη σικ πλαζ του «Αστέρα» τον ήλιο και τη θάλασσα.

Χώρισε ο Κασιδόκωστας»; Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται στα χείλη και τα πανέμορφα κεφάλια των επωνύμων κυριών που απολαμβάνουν στη σικ πλαζ του «Αστέρα» τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο δήμαρχος Βουλιαγμένης, ευσταλής και καλογυμνασμένος, προκαλεί αίσθηση, είτε συνοδεύεται από το γιο του Πάρη είτε είναι μόνος του. Περισσότερο, όμως, συζητιέται ότι η δεύτερη σύζυγός του έχει να φανεί στο πλευρό του πολύ καιρό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι σχέσεις του Γρηγόρη Κασιδόκωστα με τη νυν σύζυγό του (από την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδί) είχαν διαταραχτεί και τις τελευταίες μέρες είναι έντονες οι φήμες για τον οριστικό χωρισμό τους.

Άτομα από το στενό επαγγελματικό του περιβάλλον, αν και μουδιασμένα όταν άκουσαν την ερώτησή μας, απάντησαν ότι «πρόκειται για κουτσομπολιά», ωστόσο ο ίδιος ο δήμαρχος της Βουλιαγμένης, με τον οποίο και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς, δεν διέψευσε την πληροφορία μας περί χωρισμού του, απλώς προσπάθησε να δώσει ένα ύφος αρκετά μυστηριώδες για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην οικογένειά του. Παραθέτουμε επί λέξει τη συνομιλία μας μαζί του:

Τι συμβαίνει με τη σύζυγό σας; Είναι αλήθεια ότι χωρίσατε πρόσφατα;

«Τώρα τι θέλετε»;

Εσείς, τι απαντάτε σ' αυτές φήμες;

«Γιατί; Παντρεύτηκα ποτέ; Πότε ήμουν παντρεμένος μαζί της; Εγώ έχω χωρίσει εδώ και 15 χρόνια. Εσείς δεν έχετε χωρίσει»;

Το θέμα μας, όμως, είστε εσείς...

«Είναι παλιά ιστορία!».

Στο σχόλιό μας, πως πάλι μας μπέρδεψε ο δήμαρχος, λακωνικά μας απάντησε: «Αντίθετα είμαι πολύ εύγλωττος και όποιος καταλάβει, κατάλαβε»! Κ.Χ.